מתי ננעל האתגר?
עם אופציה להארכה בכפוף לכמות העבודות שיועלו......האתגר יינעל בתחילת חודש חשון, כדי לאפשר מרווח יצירתי לאחר החגים הממשמשים ובאים,
בהצלחה!!!!!
מה אתם אומרים על אווירת כאוס?
יפה ממש. הזוית זו הברקה מצוינת ומשרתת את המטרה נהדר.ניסתי ליצור אווירה של כאוס (הצבעים לא ברורים בגלל שהסורק לא משהו אני צבעתי עם צבעי קרש עדין) הציור בעפירון, תנו לי חוות דעת (חשוב לי כי אני כמעט אף פעם לא מצייר ציורים שהם לא דיוקן )אני עדיין יכול לשפר אותו
ציור מרשים ומיוחד!!!@שלומי ארט , אחרי שהעליתי נזכרתי שאסור להדגש אווירה עם הבעה אנושית.... השאלה אם זה נקרא.... כי הפרצוף הוא רק חלק מהתפאורה...
תגיד לי כדי שאני ידע אם למחוק
מדהים!!!מה אתם אומרים על אווירת כאוס?
בס"ד כאילו "בְּסִיַּעְתָּא דִשְׁמַיָּא"@חעחעי מה זה הר"ת בציור? בו"ז?
זה אמור להיות בסייעתה דשמייא@חעחעי מה זה הר"ת בציור? בו"ז?
יש צדק.אני לא יודע עם אני סתם מתלונן אבל אני חושב שאנשים לא כל כך הבינו את הקונספט (כאילו של ליצור אווירה ) אני צודק? אולי גם תנסו להסביר מה באתם להביע (אני לא מדבר על הרמה של הציור יכול להיות ציור ברמה ממש גבוהה אבל לא משרת את המטרה )
לי מתחבר עם- יאוש מעתיד בלתי ידוע........?אני מעלה תמונה כרגע באיכות די נמוכה(כנראה בהמשך אני יעלה באיכות יותר גבוהה) מה לדעתכם הציור בא לומר צפה בקובץ המצורף 1798800
אפשר לקרוא לזה ככה, אני ניסתי ליצוא אווירה של מסתוריןלי מתחבר עם- יאוש מעתיד בלתי ידוע........?
ציור פצצה הסוס כזה חי שבא לי לרכוב עליותודה
תודה, לא ציפתי לכזאת תגובה!!!!!ציור פצצה הסוס כזה חי שבא לי לרכוב עליו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: