אז למה המחירים שם רק יורדים ויורדים, זה אמור להיות מקום מבוקש וטוב שהמחירים יעלו (ע"ע אסם)???דעה שלי על גינות דוד שלילית כי אין שם גישה נורמלית לרכב אבל על החיים שם איני מכיר ואני ידוע שאנשים מבסוטים שם
במה שונה אוסם מגינות דוד?אז למה המחירים שם רק יורדים ויורדים, זה אמור להיות מקום מבוקש וטוב שהמחירים יעלו (ע"ע אסם)???
יש לי מידע על פרויקט רלוונטי, שאוחז בטרום טרום בניה, פרטים באישי.יש למישהו מידע על פרויקטים במרכז בני ברק (גודל דירות מחיר ומשווק), נשמח אם יעדכנו כאן תודה
דבר איתי 0533156676 או במייל m0527647821@יש לי עסקה טובה
באיזור פרדס כץ לפני בנייה
מחיר פצצה לבעלי הון עצמי גבוה
לפרטים באישי
מחיר ל 4 חדרים?ברחוב העליה השניה בנין חדש בבניה
רחוב שקט ומיקום טוב
מצ"ב מס' טלפון של הפרוייקט בעליה השניהאין לי
אין לי מושג
ראיתי שלט במקום
תבררו
חוץ מדירה אחת 3 חדרים כל הדירות מכורותמצ"ב מס' טלפון של הפרוייקט בעליה השניה
03-5275700
ומה המחיר ?חוץ מדירה אחת 3 חדרים כל הדירות מכורות
כמו רוב הקבלנים של בני ברק, למה לתרום כסף לבנק? יקנו גם ככהלמה אין ערבות בנקאית?
היזם הוא אלי נדל שהוא קבלן ביצוע הוא אמיןקיבלתי הצעה לקנות דירה מקבלן (פרויקט חדש ) ברחוב גיבורי ישראל 15 בבני ברק 3 חדרים כ-85 מטר ב- 2100000 אשמח לשמוע אם כדי ללכת על זה גם מבחינת מחיר (נחשב לזול או יקר )וגם מבחינת אמינות לפי הבנתי אין שם ערבות בנקאית + מפרט טכני עשיר + השלד מוכן כבר רק צריך עבודות פנים . תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: