אודה לך מאוד אם תשלח/י לי פרטים.יש בהרצל, יש בבורכוב רק תבוא תקנה
אודה לך מאוד אם תשלח/י לי פרטים.יש בהרצל, יש בבורכוב רק תבוא תקנה
יש בניה באהרונסון פינת פינקס ומוהליבראודה לך מאוד אם תשלח/י לי פרטים.
נחמד, אבל זה לא האיזור שאני מחפש.יש בניה באהרונסון פינת פינקס ומוהליבר
מדובר על בניה להשכרה....יש בניה באהרונסון פינת פינקס ומוהליבר
יש בטבריה בנין בבניה עד כמה שידוע לי רוב או כל הדירות נמכרו, אבל תנסה לברר (ממש קרוב לשלישות)באיזור רחוב עלי הכהן/בן גוריון/מנחם/אחיה השילוני.
לי ידוע שלהשכרה זה הבנין שבאסתר המלכה - גרשטנקורן - אבל אולי גם שם זה להשכרהמדובר על בניה להשכרה....
נכון את צודקת - התבלבתי בינהם....לי ידוע שלהשכרה זה הבנין שבאסתר המלכה - גרשטנקורן - אבל אולי גם שם זה להשכרה
אם מתקרבים כבר לאזור שיכון ג יש שם בקצה כמה וכמה מגרשים לפני ובתהליך בניה....לי ידוע שלהשכרה זה הבנין שבאסתר המלכה - גרשטנקורן - אבל אולי גם שם זה להשכרה
היכן?אם מתקרבים כבר לאזור שיכון ג יש שם בקצה כמה וכמה מגרשים לפני ובתהליך בניה....
ויש גם בשיכון ה'
ברחוב בארי יש בנין כמעט מוכן - של גולדשטוף - ידוע לי ששלפני כמה חודשים היתה שם עוד דירה אחת למכירה,היכן?
יעזור לי
אתה יודע מה המחירים פחות או יותר בשיכון ה' לדירת 4 חדרים ?ברחוב בארי יש בנין כמעט מוכן - של גולדשטוף - ידוע לי ששלפני כמה חודשים היתה שם עוד דירה אחת למכירה,
כמו"כ יש לו עוד בנין לפני בניה ברחוב בארי,
יש עוד בנין ברחוב חנה סנש - לפני בניה - נראה לי של פיטרקובסקי....
ויש את שינפלד שבונה בגולומב...
בשיכון ה
יש בנין ברחוב ברוריה, ויש עוד משהו ברחוב אונקלוס- שניהם לפני בניה - ואני לא יודעת מי הקבלן,
יש גם באזור שמעון הצדיק בבניה,
נראה לי זה היה משהו כמו 2.6-2.7 לדירה לפני / ממש בתחילת בניה.. (לא זוכרת ספציפית מה היה בכל מקום, אבל זה פחות או יותר היה הטווח, אולי עכשיו ירדו קצת המחירים ויותר זול- צריך לבדוק..)אתה יודע מה המחירים פחות או יותר בשיכון ה' לדירת 4 חדרים ?
בלת''קיש משהו חדש באיזור פרדס כץ?
על הכניסה לרכבת הקלה?יש בז'בוטינסקי פינת אוסישקין.
תודה רבה, אבל אני מחפש יותר באיזור רחוב השניים.בלת''ק
ברח' הירקון מס' פרוייקטים - סוג של יוקרתיים למינייהם כך עושה רושם ולא לתפוס אותי על המילה
יש ביונתן פרוייקט ענק שהולך לקום בקרב למגדלי בסר הכשרת היישוב וכו'
ברח' שלמה בן יוסף - יוסף חיים - מתוכנן פינוי בינוי של מס' בניינים - מבניין של 12 דיירים הולך להגיע ל32 - משהו כזה
ברח' דנגור - פרוייקט דנגור על הפארק - במידה ועדיין נשאר שם דירות למכירה
ברח' ברוט - פינוי בינוי הבניינים כבר בשלבי סיום של השלד
ברח' ברוט יותר בתוכו - מתוכנן פינוי בינוי - לא יודע בדיוק מתי והעניינים מתקדמים שם
בקיצור רק תגיע ותבחר לפי טעמך ותזכה לשנות את האוירה במקום ליותר מעניין ורוחני
בהצלחה רבה
א. רח' ברוט ממש סמוך ונראה לרחוב השנייםתודה רבה, אבל אני מחפש יותר באיזור רחוב השניים.
כןעל הכניסה לרכבת הקלה?
מה המחירים של הדירות שם ?יש בז'בוטינסקי פינת אוסישקין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: