הם שיקרו בפרסומות ולכל הרוכשים הראשונים?ה2 הבניינים הנוספים שהם בנו במרכז הפרויקט איפה שהיה אמור להיות גינה גדולה
אמרו שתהיה גינה, ובסוף אין?!
הם שיקרו בפרסומות ולכל הרוכשים הראשונים?ה2 הבניינים הנוספים שהם בנו במרכז הפרויקט איפה שהיה אמור להיות גינה גדולה
התוכנית עבר כבר(בשבוע האחרון) שינוי תב''ע ממרכז מסחרי למרכז מגורים, ונמכר שמה כרגע רק דירות בת 120 מטר שהוא 5 חדרים ומבקשים 25000 למטר (לציין שבאזור זה הוא נחשב למחיר תותח שהוא המרכז של המרכז ) ולפי מה ששמעתי לא יהיה כבר שמה כל האולמות כמו ארמונות חן והיכלי מלכות ולפי''ז כבר לא יהיה שמה כל הרעש ,,,לכל החכמים והידענים שנמצאים פה בפורום (@הנדלניסט וכל השאר), אשמח אם תוסיפו לי מידע על תוכנית המשולש בבני ברק.
התוכנית היא על שינויי יעוד בשטח בין הרחובות כהנמן עזרא ובן יעקב, הולכים לבנות שם כמה וכמה בניינים למגורים.
שאלתי היא א. האם זו תוכנית ראלית שאמורה לצאת לפועל בזמן הקרוב (לצפות לאיכלוס תוך 4 שנים) או שזה לא ריאלי. ב האם התוכניות שם הם כאלו שמשאירים בנין שקט או שמכניסים אותו לתוך כל הבלאגן והרעש שיש שם בשלמה המלך (חתונות ישבות חסידויות וכו')
תודה רבה לכל העונים!!!!!!!!!!!
לא רואה שעבר השבועהתוכנית עבר כבר(בשבוע האחרון)
מאזור תעשיה הכוונהשינוי תב''ע ממרכז מסחרי למרכז מגורים,
מאד יקרונמכר שמה כרגע רק דירות בת 120 מטר שהוא 5 חדרים ומבקשים 25000 למטר
אשמח לשמוע ממי שמעו את הדברים האלה כי התב"ע מלא התנגדויות מבעלי המגרשים שם שמתנגדים לתוכנית ולא הולכים להתפנות משם(לציין שבאזור זה הוא נחשב למחיר תותח שהוא המרכז של המרכז ) ולפי מה ששמעתי לא יהיה כבר שמה כל האולמות כמו ארמונות חן והיכלי מלכות ולפי''ז כבר לא יהיה שמה כל הרעש ,,,
הבעיה היא אישורים וכאלה, ואם זה מסתדר בועדות זה טוב, או היתכנות טכנית והיזמים והקבלנים שאין להם אפשרות לעשות את זה???א. בשנת 2018 שאל ואתי חבר שמכר את הדירה שלו בסכום של 2.5 מיליון ש"ח בבני ברק האם להשקיע שם ומבטיחים לו דירה בשנת 2022 ואמרתי לו שלא כי זה ייקח זמן רב. ההוא לא הקשיב וכן השקיע ויש לו עגמ"נ ממש.
אני לא צופה שם דירות מאוכלסות לפני שנת 2030.
ב. אף אחד לא יודע לענות לך תשובות לשאלות האלה כי הם הבטיחו בעיקרון שכל האולמות ובתי אבות עזבים שם, למעשה חלק מהם מכחישים.
מי שיש לו כסף מיותר יבדוק טוב לפני שמשקיע
מי שזה כספי דירה שלו שיתרחק ממש
מה זה אומר?הקבלן משלם בינתיים את השכירות.
יש למישהו שמות של יזמים/קבלנים שמתעסקים בזה, יש בהם מישהו מוכר וידוע או שכולם מתחילים ומדשדשים.ה. זאת אומרת שרוב בעלי הקרקע יכולים בימים הקרובים כבר להתחיל להגיש היתרי בניה.
ו. מסתבר שרוב יזמי בני ברק לוטשים עינים על הקרקעות שבתב"ע הזאת.
מכיר ועוד איך ומלווה 2 משפחות שנפלו שם בהשקעה לפני 5 שנים ונתנו להם ערבות שלא שווה כקליפת השוםניכר, שאין כאן הרבה הבנה בתב"ע הספציפית הנ"ל.
נכוןא. הקרקע שייכת להרבה מאוד אנשים.
600 יחי"ד לפי התב"עב. הולכים להבנות שם עשרות בנינים [740 יח"ד].
אשמח לתקדים כזאת בכל הארץ כי אני לא מכיר ויש לי קצת ניסיוןג. אין מושג כזה "בעלי הקרקע לא הולכים להתפנות משם", מי שהתב"ע מפקיעה לו את הקרקע לא יכול להשאר...
יאללה אפשר להגיש תכנית לעירייה ולבנות או שזה ייקח לפחות עוד 3 שנים להגיע למצב הזה?ד. התכנית עברה לפני 3 ימים. [מולאו התנאים לאישור ב- 11/12/2023].
אין לכם מושג איך זה עובד באמתה. זאת אומרת שרוב בעלי הקרקע יכולים בימים הקרובים כבר להתחיל להגיש היתרי בניה.
אני יביא דוגמה שהציעו את הפרויקט הזה לפני שנה לאחד מהיזמים הגדולים והמוכרים בעיר והוא אמר לי שבאמת הוא מעוניין בפרויקט כי למה לא אבל הוא לא נותן לזה הרבה סיכוייםו. מסתבר שרוב יזמי בני ברק לוטשים עינים על הקרקעות שבתב"ע הזאת.
הגדרת אותי במדויק.האוזר הוא ברחוב הירקון מול מגדלי צ'מפיון
מתאים פחות למודרניים שלא אוהבים את בני ברק שכבר מעדיפים את פתח תקוו, רמת גן או במתחם הסופרים.
לחרדים אולטרא זה גם לא מתאים כי זה אזור שבחיים לא יהיה תיבת נח לחרדים
הציבור המתאים זה ציבור חרדי לא מספיק פתוח אבל לא סגור שהם קומץ ממש קטן של אלה שמחפשים לרכוש.
המחירים גם יקרים יותר מאשר בתחילת פרדס כץ
רחוב הירקוןמי מכיר את הפרויקט של אהרן פרובר ברחוב הירקון ויכול לתת פרטים?
אענה על כל דבר באופן מסודר ואקדים יש גורם חזק ביותר וחסידות חזקה ביותר שמנסים להפיל כאן אנשים בפח
אכן אני גם יודעת מפי בנו שזה הוצע לו....לגבי בקשת שמות של היזמים - אומר בפה מלא שזה הוצע לאיציק שינפלד ולגבי היזמים הגדולים שמחזיקים שם קרקעות נשמח מאד לשמוע את שמם כי להם ודאי אין מה להסתיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: