בדב גרונר יש 2 בניינים בבניה (אחד לקראת סיום אחד שלד)אשמח למידע עדכני על בניינים חדשים שנבנים כעת באיזור פרדס כץ
ובפרט מי הקבלן ומי המשווק/המתווך.
איפה במנחם בגין?בדב גרונר יש 2 בניינים בבניה (אחד לקראת סיום אחד שלד)
באצ"ל יש בנין שהרסו לא מזמן (לב)
מנחם בגין אמורים להרוס בתקופה הקרובה
מה המחירים אצל ריסדור?תודה רבה על המידע.
אשמח לשמות הקבלנים והמשווקים של הבניינים האלה (בפרויקטים של רייסדור/שחר העיר ומבצ באיזור הירקון אני לא צריך פרטים).
מה המחירים אצל ריסדור?
תאריך שלפני חודשיים..
שוין. תתקשר/י לטלפון הרשום ותדע/י.תאריך שלפני חודשיים..
יש למישהו טלפון של אחיטוב?יש טלפון
יש פרויקט של פינוי בינוי בסוף המכבים (מאחורי הפרויקט שעכשיו כבר בונים)יש משהו חדש באיזור פרדס כץ?
יודע. אני לא אוהב את האיזור שם.יש פרויקט של פינוי בינוי בסוף המכבים (מאחורי הפרויקט שעכשיו כבר בונים)
אין לי מושג מי משווק שם
יש ביד 2 מודעות שלו.יש למישהו טלפון של אחיטוב?
בין שחר העיר לדנגור בונים משהויש משהו חדש באיזור פרדס כץ?
כתבתי לעיל שאני לא אוהב את האיזור הזה.בין שחר העיר לדנגור בונים משהו
כתבתי לעיל שאני לא אוהב את האיזור הזה
פרדס כץ באיזור רחוב השניים/דב הוז/ביאליק/הרצל או באיזור רחוב עלי הכהן/בן גוריון/מנחם/אחיה השילוני.איזה איזור כבודו מחפש?
יש בהרצל, יש בבורכוב רק תבוא תקנהפרדס כץ באיזור רחוב השניים/דב הוז/ביאליק/הרצל או באיזור רחוב עלי הכהן/בן גוריון/מנחם/אחיה השילוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: