ביקשתי, נטפרי פתחו,למשתמשי נטפרי צריך לבקש פתיחה לשידור חוזר
אני בקשתי פתיחה ועדיין לא פתחו
מישהו יודע מתי בערך ר' מיילך מתחיל היום? ועד מתי?
לפי מה שידוע לי בשלושת המקומות שציינת הכניסה היא עם כרטיסים בלבד לאנשי הקהילה.אשמח להמלצות על שמחות בית השואבה של תולדות אהרן/אברהם יצחק/קרלין וכדומה
מתי הן מתחילות והיכן ניתן למצוא חניה באיזור?
תודה רבה
אין כרטיסים, כל מי שרוצה יכול להיכנסלפי מה שידוע לי בשלושת המקומות שציינת הכניסה היא עם כרטיסים בלבד לאנשי הקהילה.
מדובר על עזרת נשים או גברים?אין כרטיסים, כל מי שרוצה יכול להיכנס
היום תהיה עזרת נשים? (בשערי יצחק).זה מחר..
אכן היות תהיה עזרת נשים.היום תהיה עזרת נשים? (בשערי יצחק).
וכן ידוע לכם מי הזמר וכו'?
תודה רבה..
תוכלו להעלות הסרטות מהיום מי שהולך לשם היום?אכן היות תהיה עזרת נשים.
הזמר הוא שוכי גולדשטיין!
בבקשה..
יש מקום נורמלי/כלשהו לנשים?ישיבת 'אורייתא' בירושלים, עם הקלידן מוישי מנדלסון, יואלי דוידוביץ ואמן הקלרינט שלמה מינצברג.
באוהל הגדול במתחם שנלר בירושלים בראשות המשפיע הרה"צ רבי אלימלך בידרמן, עם הקלידן שייע ברים.
כבכול יום וודאי היום, בעזרת ה' יעלה מחר סרטון שיסכם את הרגעים המרגשים, המקפיצים והמעניינים ביותר מתוך האירוע.תוכלו להעלות הסרטות מהיום מי שהולך לשם היום?
?????יש מקום נורמלי/כלשהו לנשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: