הם רשמו את זה גם לי על שיח סוד אבל בקשתי מאחד עם אתרוג לבדוק לי ואמרו שיש שידור חוזר
רשמתי לה תגובה חוזרת (על שיח סוד) עדיין לא הגיבו לי
תרשמי להם שיש שידור חוזר וצריך לפתוח אותו למשתמשי נטפרי(לא כל הנציגים שלהם יודעים לסדר את זה)
הם רשמו את זה גם לי על שיח סוד אבל בקשתי מאחד עם אתרוג לבדוק לי ואמרו שיש שידור חוזר
מופע טלי אברהמי בניני האומהאיזה הופעה או אירוע יש מחר ( יום ג') לנשים?
הופיע כבר בפתח תקווה במוצאי יו"ט ראשוןהאם ר' שמואל גריינמן מופיע באיזה מקום?
למרבה הצעראיך שאני מבינה אין עזרת נשים?
איפה הנשים נכנסות ורואות?
יש למישהו את השידור משיח סוד שעובד?
בשיא לייב כתוב שגיאה
מה לכתוב בווייז?21:00
?איזה שמחות בית השואבה יש
בירושלים
מה לכתוב בווייז?
היום אין עזרת נשיםמה לכתוב בווייז?
בבית שמש או ברחובות?באמפי פארק בית שמש ברחוב זכריה מדר רחובות עם הזמר משה קליין ודוד ביתן.
איפה זה?הופעה מרכזית בעיר ביתר עילית עם מרדכי בן דוד ומנדי ויס ותזמורתו בליווי מקהלת קאפלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: