קראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה הספר יפפפה ברמות אז זה יכפר על זה שאתם יודעים שיש ראשיד אחד בספר ...לי דווקא נראה שזה כן הורס כי זה מגלה על כמה דברים שיש בספר
קראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה הספר יפפפה ברמות אז זה יכפר על זה שאתם יודעים שיש ראשיד אחד בספר ...לי דווקא נראה שזה כן הורס כי זה מגלה על כמה דברים שיש בספר
אני גם קראתי ולדעתי זה כן קצת מגלהקראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה
קראת כבר???קראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה הספר יפפפה ברמות אז זה יכפר על זה שאתם יודעים שיש ראשיד אחד בספר ...
עדיין לא סיימתי אל תדאגי אבל אני באמצע וזה ספר מווושששלללםםקראת כבר???
לא אמרת שאת רוצה לקרוא לאט לאט, משו כזה?
איך את יכולה לחכות אני התחלתי לקרוא את הספר בשבת ולא עצרתי לרגע עד שסיימתי לקרוא ואת עושה הפסקות (ואוו אני מעריכה אותך שאת מתאפקת ככה ).עדיין לא סיימתי אל תדאגי אבל אני באמצע וזה ספר מווושששלללםם
זה לגמרי ספוילר!!את המתח זה לא הורס
ואולי בזכותי עוד כמה אנשים יקנו את הספר...
אם אני לא טועה, את הצללית יש בלוחמי הצללים וגם באתר של יונה ספיר..אז אולי אפשר לצייר צללית...? גם מתאים לו המסתוריות..
נראה לי זה ספויילר בקטנה, כאילו זה כמו שאני אגיד שיש את אלי והוא בצרות...זה לגמרי ספוילר!!
(לא שאני בכיוון לקרוא... לא הז'אנר שלי...)
האף והזקן מתאימים לאייל בדמיון שליאוקי אז הנה הואא!!
גילוי נאות- העיניים שייכות לשחקן שמשחק את סיריוס בלק בספרים של הארי פוטר.
לי זה לא כזה מזכיר את אייל מעניין לשמוע עד כמה שזה מזכיר לכם את אייל (או כל דמות אחרת ) מאחד עד עשר...
ניסיתי להתאים לזה משפט חצי מחויך מאחד הספרים ולא הצלחתי למצוא משהו ... (חשבתי על "נדמה לה שאני חוקר אנשים באותו טון ונימה שאני מדבר איתה" מה אומרים?!)
צפה בקובץ המצורף 857612
וואט דה וואטטטטטט
תודה!האף והזקן מתאימים לאייל בדמיון שלי
אני מיום ליום מתחילה לשקול יותר ברצינות אם את בנאדם או מלאך.....עדיין לא סיימתי אל תדאגי אבל אני באמצע וזה ספר מווושששלללםם
נכון!!חבל שהוא יסגר כשיש בו כזה קצת ציורים...
צודקת במאה אחוז !!! אבל כשזה מדובר באייל נצטרך להיות מלאכים (רמז עבה) ולא ליגלוש לפטפטתותעשו טובה לאנושות, יש קטע כזה שאשכולות פטפטת נסגרים יחסית מהר אז ברחמים תשאירו את האשכול הזה לציורים ותגובות על ציורים נטו... חבל שהוא יסגר כשיש בו כזה קצת ציורים...
אני אנסה גם לעשות משהו אבל אל תצפו יותר מידי .. נראה אם יהי לי אומץנכון!!
פליזזז שלחו עוד!!
הלוואי והייתי יודעת לצייר
אומץ זה דבר חשובאני אנסה גם לעשות משהו אבל אל תצפו יותר מידי .. נראה אם יהי לי אומץ
אני מחכה...אני אנסה גם לעשות משהו אבל אל תצפו יותר מידי .. נראה אם יהי לי אומץ
ממש, אבל ממש ממש קשה לצייר דמויות מהספרים שלה. מנסיון. אני מטורפת על הספרים ברמה שלא יכולתי שלא לנסות... אבל קשה ממש. אבל אם תצליחי- שכוייח ונשמח לראות את התוצאה באתגר גיבורים מהספרים...יכולים לפתוח אשכול לספרים של ליבי קליין
מענין אותי לדעת איך אנשים מדמינים את כל הדמויות(לייביחיים מרדכי.יואל.אלעזר ועוד...)
אשמח אם משהו יפתח אשכול
ואיי אז תדעי שבספר דם קר הוא נקרע, נפשית.תודה!
אני מיום ליום מתחילה לשקול יותר ברצינות אם את בנאדם או מלאך.....
ותעשו טובה לאנושות, יש קטע כזה שאשכולות פטפטת נסגרים יחסית מהר אז ברחמים תשאירו את האשכול הזה לציורים ותגובות על ציורים נטו... חבל שהוא יסגר כשיש בו כזה קצת ציורים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: