דיון אשכול ציורי מרגל להשכרה - פאן ארט

מצב
הנושא נעול.

Hodaya_Hadasa

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
לי דווקא נראה שזה כן הורס כי זה מגלה על כמה דברים שיש בספר
קראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה הספר יפפפה ברמות אז זה יכפר על זה שאתם יודעים שיש ראשיד אחד בספר ...

יובל ה.

משתמש צעיר
קראתי את דם קר וזה בכלל לא אמור להרוס כלוווםםם מבטיחה הספר יפפפה ברמות אז זה יכפר על זה שאתם יודעים שיש ראשיד אחד בספר ...
קראת כבר???
לא אמרת שאת רוצה לקרוא לאט לאט, משו כזה?

קוראסון שוקולד

משתמש פעיל
עדיין לא סיימתי אל תדאגי אבל אני באמצע וזה ספר מווושששלללםם
איך את יכולה לחכות אני התחלתי לקרוא את הספר בשבת ולא עצרתי לרגע עד שסיימתי לקרוא ואת עושה הפסקות (ואוו אני מעריכה אותך שאת מתאפקת ככה ;) ).

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יכולים לפתוח אשכול לספרים של ליבי קליין
מענין אותי לדעת איך אנשים מדמינים את כל הדמויות(לייביחיים מרדכי.יואל.אלעזר ועוד...)
אשמח אם משהו יפתח אשכול
ובקשר לאשכול הזה
לא קראתי את הספרים של יונה ספיר
אבל לפני הציורים
אני רצה לקרואא

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
אז אולי אפשר לצייר צללית...? גם מתאים לו המסתוריות..
אם אני לא טועה, את הצללית יש בלוחמי הצללים וגם באתר של יונה ספיר..
זה לגמרי ספוילר!!
(לא שאני בכיוון לקרוא... לא הז'אנר שלי...)
נראה לי זה ספויילר בקטנה, כאילו זה כמו שאני אגיד שיש את אלי והוא בצרות...

גל גל

משתמש רשום
אוקי אז הנה הואא!!
גילוי נאות- העיניים שייכות לשחקן שמשחק את סיריוס בלק בספרים של הארי פוטר.
לי זה לא כזה מזכיר את אייל מעניין לשמוע עד כמה שזה מזכיר לכם את אייל (או כל דמות אחרת ) מאחד עד עשר...
ניסיתי להתאים לזה משפט חצי מחויך מאחד הספרים ולא הצלחתי למצוא משהו ... (חשבתי על "נדמה לה שאני חוקר אנשים באותו טון ונימה שאני מדבר איתה" מה אומרים?!)

צפה בקובץ המצורף 857612
האף והזקן מתאימים לאייל בדמיון שלי :)

מימימו

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי

מימימו

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
האף והזקן מתאימים לאייל בדמיון שלי :)
תודה!
עדיין לא סיימתי אל תדאגי אבל אני באמצע וזה ספר מווושששלללםם
אני מיום ליום מתחילה לשקול יותר ברצינות אם את בנאדם או מלאך.....

ותעשו טובה לאנושות, יש קטע כזה שאשכולות פטפטת נסגרים יחסית מהר אז ברחמים תשאירו את האשכול הזה לציורים ותגובות על ציורים נטו... חבל שהוא יסגר כשיש בו כזה קצת ציורים...

Hodaya_Hadasa

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
ותעשו טובה לאנושות, יש קטע כזה שאשכולות פטפטת נסגרים יחסית מהר אז ברחמים תשאירו את האשכול הזה לציורים ותגובות על ציורים נטו... חבל שהוא יסגר כשיש בו כזה קצת ציורים...
צודקת במאה אחוז !!! אבל כשזה מדובר באייל נצטרך להיות מלאכים (רמז עבה) ולא ליגלוש לפטפטת ;););)

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
יכולים לפתוח אשכול לספרים של ליבי קליין
מענין אותי לדעת איך אנשים מדמינים את כל הדמויות(לייביחיים מרדכי.יואל.אלעזר ועוד...)
אשמח אם משהו יפתח אשכול
ממש, אבל ממש ממש קשה לצייר דמויות מהספרים שלה. מנסיון. אני מטורפת על הספרים ברמה שלא יכולתי שלא לנסות... אבל קשה ממש. אבל אם תצליחי- שכוייח:) ונשמח לראות את התוצאה באתגר גיבורים מהספרים...

גל גל

משתמש רשום
תודה!

אני מיום ליום מתחילה לשקול יותר ברצינות אם את בנאדם או מלאך.....

ואיי אז תדעי שבספר דם קר הוא נקרע, נפשית.
ואני עוד רק בע"מ 400 ומשו... מפחדת מהסוף המזעזע שכולם מדברים עליו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה