נכוןאת זה ראיתי, הבעיה שכשלוחצים על זה אפשר רק לראות תמונה.
צריך לשאול את @יונה ספיר
איך נכנסים לזה
נכוןאת זה ראיתי, הבעיה שכשלוחצים על זה אפשר רק לראות תמונה.
עדיף להתאהב במישהו מפוקפק מספר, על אף שאני קצת חולקת על המחמאה שהענקת לו, ולא במישהו חי, קיים ונושם, כמו הרבה אחרים.ונראה לי שמשהו כאן קצת התפספס כל ההערצה וההתאהבות באיזה סוכן מוסד מפוקפק זה לא הכי מתאים לציבור החרדי
אווהההעדיף להתאהב במישהו מפוקפק מספר, על אף שאני קצת חולקת על המחמאה שהענקת לו, ולא במישהו חי, קיים ונושם, כמו הרבה אחרים.
שתהיי בריאה גברת גלבועעדיף להתאהב במישהו מפוקפק מספר, על אף שאני קצת חולקת על המחמאה שהענקת לו, ולא במישהו חי, קיים ונושם, כמו הרבה אחרים.
חחמגניב שקראת...
שאלה קטנה הכי יפה לקרוא משהו עם ציניות - בעברית, לא?!
חוחחחחחח
זה לא אני קראתי
(למרות שכן רפרפתי על הגרסה האנגלית)
אני ישראלית חובבת עברית וציניות
אני פשוט מכירה מישהי שקראה ואמרה לי
ברור שהרבה יותר יפה לקרוא את זה בעברית
משו השתבש שם בעיינים....מעלה גם לכאן את הציור של חוגלת שהעלתי באתגר האלוף של מלכה יזדי:
באתר...מישהוא יודע איפה אפשר לקנות את כל הסדרה ביחד ולא להתחיל לחפש בחנויות חלקים חלקים ותמיד אין את כל החלקים אלא רק חלק אני רוצה לקנות את כל הסדרה וכמובן בזול
באשכול של הספרים יד שנייה כמה אנשים פרסמו שהם מוכריםמישהוא יודע איפה אפשר לקנות את כל הסדרה ביחד ולא להתחיל לחפש בחנויות חלקים חלקים ותמיד אין את כל החלקים אלא רק חלק אני רוצה לקנות את כל הסדרה וכמובן בזול
אין כלוםוהנה אייל לפי איך שאני דמיינתי ושוב, מדובר בעיפרון פשוט ובלי ידע בציור.(אולי רק בגלל זה יש לי אומץ להעלות לפה ציורים)
תודה.@ששון אברהם יש'ך את זה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: