ששון אברהם
משתמש פעיל
כן, אבל את לא העלית לפה...@ששון אברהם אני גם את זה לא אצליח
נוווו מי עוד מעלה?
כן, אבל את לא העלית לפה...@ששון אברהם אני גם את זה לא אצליח
ציור יפהוהנה אייל לפי איך שאני דמיינתי ושוב, מדובר בעיפרון פשוט ובלי ידע בציור.(אולי רק בגלל זה יש לי אומץ להעלות לפה ציורים)
אני הולכת להעלות ציור של עוגיות מפוררות אחרי מה שיונה ספיר עשתה לאייל בדם קר .... ואני רצינית להחריד !!כן, אבל את לא העלית לפה...
נוווו מי עוד מעלה?
מבינה אותך לחלוטיןאני הולכת להעלות ציור של עוגיות מפוררות אחרי מה שיונה ספיר עשתה לאייל בדם קר .... ואני רצינית להחריד !!
עוגיות מפוררות זה החיים
אהם זה נראה בחור צעיר..והנה אייל לפי איך שאני דמיינתי ושוב, מדובר בעיפרון פשוט ובלי ידע בציור.(אולי רק בגלל זה יש לי אומץ להעלות לפה ציורים)
את היחידה שבאמת יודעת אבל לא נתת לי תמונה ולכן נאלצתי לעשות רק מה שהיה נראה ליאבל למה זה לא מזכיר לי את אייל בשום צורה?
נכון.אהם זה נראה בחור צעיר..
אבל בתור שרבוט זה נחמד ביותר
ממש מצטערתאת היחידה שבאמת יודעת אבל לא נתת לי תמונה ולכן נאלצתי לעשות רק מה שהיה נראה לי
תשחררי תמונה בלי שאייל ישים לב ( זה כנראה בילתי אפשרי אבל תמיד כדאי לנסות )ממש מצטערת
אתה יודע, זה קצת חסוי כל הנושא הזה. במיוחד עכשיו, המצב קצת רגיש.. תאלץ להסתפק בזה.
כמו שאת מכירה אותי, ואת מכירה אותי, אני לא מאלה שמנסות את בעליהן- למה אני יודעת שזה יהיה ניסיון עקר.תשחררי תמונה בלי שאייל ישים לב ( זה כנראה בילתי אפשרי אבל תמיד כדאי לנסות )
נראה לך ????תשחררי תמונה בלי שאייל ישים לב ( זה כנראה בילתי אפשרי אבל תמיד כדאי לנסות )
אז לפחות תמונה שלו מחופש...נראה לך ????
זה יסכן אותה ות'ילדים. חוץ ממה שמסכן את אייל עצמו.
בכול אופן פורום ציבורי... לכי תדעי מי מסתובב כאן...
התמונה פחות הבעיהממש מצטערת
אתה יודע, זה קצת חסוי כל הנושא הזה. במיוחד עכשיו, המצב קצת רגיש.. תאלץ להסתפק בזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: