לרוב אפשר,יש עוגות שצריך שקדים טחונים. אני יכולה להחליף את זה באגוזים טחונים?
אפשר לנסות קמח שקדים@ה. בקר בחוברת מתכונים שלך יש עוגיות פקאן ושוקלד
במה אפשר להמיר את הקמח מצה שלא יהיה שרויה?
האם בקמח שקדים?
בחלק מתכונים זה ממש לא יתאים כי אגוזים הרבה יותר גס משקדים. שימי לב.יש עוגות שצריך שקדים טחונים. אני יכולה להחליף את זה באגוזים טחונים?
השאלה הגדולה היא: איפה החוברת מתכונים שלך? נעלמה לי..כאן המקום לשאול שאלות על מתכונים שהועלו.
תיוג של הניק שהעלה את האשכול יפנה אותו לכאן לתת תשובות.
חג כשר ושמח לכל בית ישראל.
מישהי העלתה נראה לי שנה שעברה מתכון לעוגת גבינה, שמנת ופירורים פסחית,
ניסיתי אותה שנה שעברה והיתה מושלמת!
אבל אני לא מוצאת את האשכול בו העלו את המתכון, אם מישהי זוכרת או אם יש למישהי מתכון טוב ללא חומרי אפיה מיוחדים כמו אינסטנט פודינג/אבקת אפיה וכו אשמח שתעלה, תודה!
השאלה הגדולה היא: איפה החוברת מתכונים שלך? נעלמה לי..
1/2 כוס מיונזמתבל חסה עם מיונז, אפשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: