לא משהו ספציפי שאני עוקב אחריותוכל בבקשה לתת דוגמאות ממי אפשר לקבל המלצות
תעשה חיפוש כזה: Recommendations for buying value shares
ותקבל הרבה המלצות בחינם.
לא משהו ספציפי שאני עוקב אחריותוכל בבקשה לתת דוגמאות ממי אפשר לקבל המלצות
תודה רבה רבה חייב להגיד לך באופן אישי תודה רבה על כל השנה החולפת רבות החכמתי מהאתר שלך ומהפוסטים שלך כאן ואף הרבה ספיקות ולבטים נמוגו לאחר תשובות שהשבת לי כאן בפורום @השקעות R הון ואף לך @ה. שלמה תודה ענקית על הנחישות וההתיצבות לעזור ואף על כל התשובות המחכימותלא משהו ספציפי שאני עוקב אחריו
תעשה חיפוש כזה: Recommendations for buying value shares
ותקבל הרבה המלצות בחינם.
אתה צריך למכור את כל הניירות שנושאים בחובם רווח הון X 4 בערך ממה שאתה יכול להזדכות.בס"ד
שאלה לחכמים כאן
1.אם אני רוצה לעשות אירוע מס כדי לנצל נקודות זיכוי מה השווי שאני צריך למכור
כלומר: אם לצורך הענין יש לי תעודת סל S&P500 שקניתי אותו בארבע פעימות ולצורך הענין נגיד מופיע לי שהשינוי מעלות הוא 6% האם אני צריך למכור 6% או 24% כדי להתחייב במלוא המס
כל נייר מורכב מקרן ורווח, הנייר שנקנה ראשון נמכר ראשון.2.כמו כן האם גם כשקניתי בפעימות בזמנים שונים . לענין המיסוי מה שאני מוכר תחילה מוגדר רווח ורק כשגמרתי למכור כפי כל הרווח אז זה נחשב כקרן ? @השקעות R הון @ה. שלמה
אפשר הסבר?אתה צריך למכור את כל הניירות שנושאים בחובם רווח הון X 4 בערך ממה שאתה יכול להזדכות.
אם יש אפשרות לקבל זיכוי על 1,000 ש"חאפשר הסבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: