מדריך אשכול עזרה למשקיע החדש בבורסה לניירות ערך

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום

זיבורית דידך

משתמש רשום
לא משהו ספציפי שאני עוקב אחריו
תעשה חיפוש כזה: Recommendations for buying value shares
ותקבל הרבה המלצות בחינם.
תודה רבה רבה חייב להגיד לך באופן אישי תודה רבה על כל השנה החולפת רבות החכמתי מהאתר שלך ומהפוסטים שלך כאן ואף הרבה ספיקות ולבטים נמוגו לאחר תשובות שהשבת לי כאן בפורום @השקעות R הון ואף לך @ה. שלמה תודה ענקית על הנחישות וההתיצבות לעזור ואף על כל התשובות המחכימות

זיבורית דידך

משתמש רשום
בס"ד
שאלה לחכמים כאן
1.אם אני רוצה לעשות אירוע מס כדי לנצל נקודות זיכוי מה השווי שאני צריך למכור
כלומר: אם לצורך הענין יש לי תעודת סל S&P500 שקניתי אותו בארבע פעימות ולצורך הענין נגיד מופיע לי שהשינוי מעלות הוא 6% האם אני צריך למכור 6% או 24% כדי להתחייב במלוא המס
2.כמו כן האם גם כשקניתי בפעימות בזמנים שונים . לענין המיסוי מה שאני מוכר תחילה מוגדר רווח ורק כשגמרתי למכור כפי כל הרווח אז זה נחשב כקרן ? @השקעות R הון @ה. שלמה

ה. שלמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בס"ד
שאלה לחכמים כאן
1.אם אני רוצה לעשות אירוע מס כדי לנצל נקודות זיכוי מה השווי שאני צריך למכור
כלומר: אם לצורך הענין יש לי תעודת סל S&P500 שקניתי אותו בארבע פעימות ולצורך הענין נגיד מופיע לי שהשינוי מעלות הוא 6% האם אני צריך למכור 6% או 24% כדי להתחייב במלוא המס
אתה צריך למכור את כל הניירות שנושאים בחובם רווח הון X 4 בערך ממה שאתה יכול להזדכות.
2.כמו כן האם גם כשקניתי בפעימות בזמנים שונים . לענין המיסוי מה שאני מוכר תחילה מוגדר רווח ורק כשגמרתי למכור כפי כל הרווח אז זה נחשב כקרן ? @השקעות R הון @ה. שלמה
כל נייר מורכב מקרן ורווח, הנייר שנקנה ראשון נמכר ראשון.

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה