Rהון,
זה נכון שבאינטרקטיב כבר יש תמיכה בעברית וניכוי מס במקור?
ואם כן, אז יותר משתלם לפתוח שם חשבון השקעות מאשר באקסלנס?
באינטראקטיב כבר שנים שיש תמיכה בעברית
Rהון,
זה נכון שבאינטרקטיב כבר יש תמיכה בעברית וניכוי מס במקור?
ואם כן, אז יותר משתלם לפתוח שם חשבון השקעות מאשר באקסלנס?
לא שידוע לי אשמח למקור.זה נכון שבאינטרקטיב כבר יש תמיכה בעברית וניכוי מס במקור?
אם אתה רוכש קרנות בדולר, כן.ואם כן, אז יותר משתלם לפתוח שם חשבון השקעות מאשר באקסלנס?
אין.סליחה שאני שואל שוב
אבל לא יצאתי ברור
יש באינטרקטיב ניכוי מס במקור?
האם אני מפסיד משהו בגלל שאתה מרוויח?גילוי נאות: קישורים שיווקים.
פתיחת חשבון באקסלנס
אקסלנס בשיתוף עם Rהון נותנים לכם 100 ₪ מתנה בפתיחת חשבון השקעות ב'אקסלנס טרייד'* * הפקדת מינימום ראשונית 20,000 ש"ח. פתחו חשבון השקעות דרך הקישור כאן: מה תקבלו? דמי טיפול, בשנתיים הראשונות חינם!! לאחר מכן 15 ₪ חודשי מתקזז מול העמלות. 100 ₪ מתנה. (כבר אמרנו) 40 פעולות קנייה של קרנות קסם...docs.google.com
גם אתה מרוויח 100 ש"חהאם אני מפסיד משהו בגלל שאתה מרוויח?
מכיוון שאני עונה בפורום בחינם.(אם לא מה אכפת לי שהקישור שיווקי?)
יש במור.1) האם יש קופ"ג שמושקעת באג"ח ממשלתי הצמוד למדד המחירים לצרכן
נראה לי שכן.2) האם כדאי לסמוך על הקורסים ללימוד שוק ההון של רונן מרגוליס או של ידע שווה כסף
תודה רבה רבה
ההגדרה משקיע פאסיביגם הקורס של ידע שווה כסף שהוא גם מסביר על דברים שפחות קשורים למשקיע הפסיבי?
היה בקורס של רונן.ומי זה @קלופ?
עניתי על השאלה כזאת כאןנניח ואני משקיע סכום התחלתי בS&P500 ורוצה להוסיף מידי חודש חיסכון של 300 ש"ח. מה אני עושה עם הכסף הזה? האם אני צריך לחכות עד שיצטבר לי סכום גבוה של כמה אלפים כדי שאוכל לרכוש מניה?
תודה.עניתי על השאלה כזאת כאן
תראה בספוילר.מדריך - אשכול עזרה למשקיע החדש בבורסה לניירות ערך
עודכן בכסליו תשפ"ג שלום לכל הותיקים פתחתי פורום למתחילים, ללא ידע מוקדם בשוק ההון, ששוקלים את צעדיהם הראשונים בניהול חסכונותיהם. בואו ננסה יחד לעזור להם. אני מתחיל ראשון בכמה הודעות. תחילה, למידע שקיים בפרוג. יש בפרוג 'פרקי הקדמה להשקעה בשוק ההון' שנכתבו ע"י: @מקצועי בלבד שמאד יעזרו לכם אם אתם...www.prog.co.il
למה אין אפשרותתודה.
אבל השאלה שלי קצת שונה.
נניח וכבר לקחתי מגמ"ח או שהבאתי מהבית 20,000 ש"ח.
עכשיו, בנוסף לזה, אני רוצה לחסוך 300 ש"ח מידי חודש, ואני רואה שאין לי אפשרות לקנות איתם מניות!
שמניה עולה סכום הרבה יותר גבוה ולא ניתן לרכוש חצי מניה.למה אין אפשרות
באיזו בעייה אתה נתקל?
אז קונים כל כמה חודשים.שמניה עולה סכום הרבה יותר גבוה ולא ניתן לרכוש חצי מניה.
יש קרנות עולמיות שאפשר לקנות ב300 ש"חשמניה עולה סכום הרבה יותר גבוה ולא ניתן לרכוש חצי מניה.
סליחה על השאלה.. אם אתם משלמי חובות עם ריביות (חוץ ממשכנתא), לא מומלץ לכם להשקיע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: