ברמקול התחילו לצעוק הרבה אחרי...אני אישית באתי לצאת מהמתחם של תולדות אהרן דרך אותו שביל בדיוק כשהמפולת התחילה
ובכניסה אמר לי אדם שלא שווה להיכנס כי הדוחק שם גדול
חזרתי אחורה לרחבת תולדות אהרן ושתי דקות אחרי התחילו לצעוק ברמקול
הבנתי שקרה משהו בשביל הזה והודיתי לה' ששמעתי לאותו אחד ולא נכנסתי לשם
ולא ידעתי עד כמה אני צריך להודות
העדות מכלי ראשון: (מצמרר)היום סופר בשבעה של האחים אלחדד.
אחד שהיה מעל שני האחים וניצל סיפר שהוא שמע את הבחור הגדול מביניהם בדקות האחרונות לחייו ממלמל לעצמו את פרק התהילים "מזמור לתודה" איזה גדלות!!!!!
ואח"כ אמר לאח שלו בא נאמר יחד שמע ישראל ואמרו שמע ישראל ולאחר מכן כבר הפסיק לנשום....
וואושמעתי היום מחבר על אחד ששכב בערמה שם ושמע אותו ממלמל "הריני מוחל וסולח לכל מי שדורך עלי ומכאיב לי, הרי אם לא מתכונים ואין להם ברירה" לבסוף נפטר..............
אשריהם ישראל
הייתי שםברמקול התחילו לצעוק הרבה אחרי...
סליחה שאני הורס...
זה לא נכון.ברמקול התחילו לצעוק הרבה אחרי...
סליחה שאני הורס...
גם אח"כ מידי פעם יצא שיחההקווים קרסו אח"כ
שמעתי סיפורתודה על הסיפורים המחזקים.
אולי באמת צריך להתחזק שלא לדבר בשעת התפילה.
מצרפת את הוידאו. נא תקנו אותי אם הבנתי לא נכון את דבריו.ראיתי הסרטה של השבעה של דובי שטיינמץ, שבה מספר האב שבן דוד שלו הלך לנחם אצל משפחת חיות, והבן שניצל סיפר לו שאחיו (ידידיה) נפל על הרצפה ודובי שטיינמץ ויוסי קאהן שהיו שתיהם בחורים גדולים פיזית פשוט הגנו עליו בעמידת 6, עד שבסוף נפטרו שלושתם, אבל זה נתן לו עוד כמה דקות של חיים שערכם נצחי!!
(מקווה שהפרטים מדויקים, כי האב דיבר באידיש...)
אשריכם ישראל!!
הוא מחדד ואומר, שהשניים יכלו להציל את עצמם, ונשארו כדי לגונן על הנער....נא תקנו אותי אם הבנתי לא נכון את דבריו.
אכן ר' חיים קניבסקי אומר שאכן צריך להתחזק בצניעות...אחותי כותבת:
גם הבן שלי דובי ק. מבית שמש עמד בשביל המות במקום בו נהרגו אנשים
דקות אחדות לפני שזה קרה, משהו לידו אמר לו אני מתעלף אין לי אויר,
הבן שלי הרים אותו שיעמוד על הכתפיים שלו כדי שיוכל לנשום,
פתאום חבר אומר לו אין לי אויר, אני לא נושם, הבן שלי החליט שהוא חייב להציל את החבר,
העביר את הבחור החסידי שעמד על כתפו, למישהו אחר, ותפס את החבר מאחוריו והחל למשוך אותו לכיוון הנגדי
כל הזמן החליקו אחורה, הוא נילחם בכוחות מטורפים, בנס ענק הצליחו לצאת משם ואז זה קרה...
אגב, הבן שלי הסתובב אחורה לראות מה עם הבחור שעמד על הכתף שלו וכבר לא ראה אותו
הוא דואג לו מאד
והיה שמח לשמוע שהוא חי, מי שמזהה את עצמו עם הסיפור נא ליצור קשר 0583294993
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תזכו מצוות.
המשך הסיפור, שהוא דיבר עם אמא של החבר שאותו הוא משה החוצה, היא בכתה מאד וסיפרה לו
שלפני זמן קיבלה על עצמה 40 יום ךשמוע קו צניעות, קצת אחרי שהגיעה למירון שמעה על האסון וידעה שהבן שלה שם
מיד קיבלה על עצמה קבלה בצניעות, וצעקה, ה' תציל לי את הילד, ואכן הוא ניצל מגיא צלמות,
כשהגיעה הביתה בדקה בלוח השנה וראתה שהיום לג בעומר זה היום ה 40 של קו הצניעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: