לבן שלי יש אותה. משאבה מדהימה!אשמח מאד למידע ממשתמשים ב-780G
יעזור מאד!
זה ניתן להגדרה. זה יכול להתריע גם כשיש ערכים נמוכים וגם כשיש ערכים גבוהים.את יודעת לומר לי מתי היא מתריאה?
באילו מצבים ובאיזו שכיחות, תודה.
ברמת העקרון - כמות ההתרעות ב780 יורדת ב80%. כי היא אמורה לפעול במקום להתריע.את יודעת לומר לי מתי היא מתריאה?
באילו מצבים ובאיזו שכיחות, תודה.
ב-780 צריך להחליף ציוד כל שלושה ימים או אפשר למשוך יותר?ברמת העקרון - כמות ההתרעות ב780 יורדת ב80%. כי היא אמורה לפעול במקום להתריע.
ככל שהמינונים מדוייקים, וככל שאין בעיות טכניות - היא לא מתריעה
רשמית צריך להחליף פרפרית כל 3 ימים ומניסיון עדיף לא למשוך מידי.ב-780 צריך להחליף ציוד כל שלושה ימים או אפשר למשוך יותר?
בדיקה אקראית של 90 היא בסדר, אבל הHBA1C הוא ממוצע של שלשת החודשים האחרונים, ולכן הוא יותר קובע. מדובר בסוכרתי סוג 1?? או מישהו שמוגדר כבריא?האם יש איזשהו פורום פעיל לסכרת סוג 1 - בו עונים רופאים על שאלות (בדוקטורס התדובות האחרונות מלפני שנה)
בדיקת דם שרמת הגלוקוז - 90 וHBA1C עומד על 6
אמור להלחיץ?
ה6 הוא מעל לנורמה, אבל 90 לכאורה תקין, מה קובע?
רופא הילדים לא ענה לי בנתיים
כן גם לי אמרו דברים כאלהלפנות להרב אשרוב
גם דר אבני טוען להצלחות בריפוי סכרת נעורים
לא רק בזה היו להם הצלחות בהרבה דברים אחרים גם ולכן באמת המונים נוהרים אליהם, אבל רוב הציבור לא מאמין להם, שהרי לא יתכן שרוב הרופאים שלא מאמנים בדרך שלהם עובדים בשביל חברות התרופותכמדומני שאם היה להם הצלחות מוכחות אז כל העולם היה מאמץ אותן והם היו מיליונרים..
הדברים האלה הם שטויות גסות, מי שמכיר קצת את מערכת הרפואה יודע שגם אם יהיו עדויות לריפוי זה לא יגרום לשום רופא לזוז מהפרוטוקול ומההנחה שאין ריפוי לסכרת, ויגידו שזה "נס רפואי" זה רק "אנקדוטות" ולא מחקר.כמדומני שאם היה להם הצלחות מוכחות אז כל העולם היה מאמץ אותן והם היו מיליונרים..
אכן אכן, יכול להיות, אני רק רוצה שמי שנוכח בהצלחות האלה בעצמו על עצמו יאמר את זה...לא רק בזה היו להם הצלחות בהרבה דברים אחרים גם ולכן באמת המונים נוהרים אליהם, אבל רוב הציבור לא מאמין להם, שהרי לא יתכן שרוב הרופאים שלא מאמנים בדרך שלהם עובדים בשביל חברות התרופות
וכי יש למישהו ספק שהרפואה לוחמת בכל דרכי הרפואה האלטרנטיבית?נשמע מוזר שרק לשני הדוקטורים הנ"ל יש התנגדות בקהילה הרפואית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: