sol key
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אבדוק לך עם חברה שנמצאת שם ואעדכןאפשר פרטים נוספים?
אבדוק לך עם חברה שנמצאת שם ואעדכןאפשר פרטים נוספים?
וגם לא כח לייצר מחדש תאי בטא בלבלב שייצרו אינסולין. והיות ובסוכרת סוג 1 תאים אלו נהרסו, ההשוואה נכונה לגמרי.השוואה מטופשת, לגוף יש כח ריפוי עצמי אם רק לא מרעילים אותו, לגוף אין כח להצמיח אברים.
@אברימימידע? אירגונים? קבוצות תמיכה? פעילויות לילדים?
לכאן!
כבר היה אשכול על הנושא וחבל שצריך לחזור על הבדיחה העצובה הזאת עוד פעם...לפנות להרב אשרוב
גם דר אבני טוען להצלחות בריפוי סכרת נעורים
מעניין אם כל אותם "מטפלים" וכו' יכולים להחיות מתים?!
אם הם מרפאים סוכרת נעורים הכל כבר יכול להיות...
אגב כל מי שעושה חיפוש קצרצר בגוגל על 2 השמות הנ"ל מבין שמדובר בשרלטנים שמסכנים את חייהם של המטופלים שלהם...עבר לגמרי?????
שיפנה לספר השיאים של גינס שיפרסמו עליו בתור האדם הראשון והיחיד בעולם שנרפא מסוכרת נעורים.
אפשר הסבר?כדאי מאד לעבור "ללופ"
למי שמבין ויודע..
חצופים מטופשים!כבר היה אשכול על הנושא וחבל שצריך לחזור על הבדיחה העצובה הזאת עוד פעם...
אגב כל מי שעושה חיפוש קצרצר בגוגל על 2 השמות הנ"ל מבין שמדובר בשרלטנים שמסכנים את חייהם של המטופלים שלהם...
ויקיפדיה על יובל אשרוב
כתבה על אריה אבני
כדאי מאד לעבור "ללופ"
למי שמבין ויודע..
אפליקציית "לבלב מלאכותי" ששולטת על המשאבה והסנסור ומאזנת את הסוכר באופן עצמאי.אפשר הסבר?
הספר מצוין ומקיף כחומר למחשבה, פחות ניתן להסתמך עליו כהלכה למעשה, יש שם את כל המאפיינים של מישהו שניסה לתת במה לכל גווני הקשת ההלכתית מרבני הדת"ל ועד לעדה החרדית. מה לעשות זה, אפעס, יוצא גרוע.אגב ממליצה על הספר סוכרת כהלכתה!!
לפי משרד הבריאות כל מי שמטפל בשיטה טבעית הוא שרלטן, אבל רוב אנשים כן מוכנים לנסות שיטות טבעיותכבר היה אשכול על הנושא וחבל שצריך לחזור על הבדיחה העצובה הזאת עוד פעם...
אגב כל מי שעושה חיפוש קצרצר בגוגל על 2 השמות הנ"ל מבין שמדובר בשרלטנים שמסכנים את חייהם של המטופלים שלהם...
ויקיפדיה על יובל אשרוב
כתבה על אריה אבני
רוב הסוכרתיים (לפחות מי שאני מכיר, ומדובר במאות..) רוצים לחיות חיים מאוזנים ובריאים עד 120 ולא לסבול בגיל כזה או אחר מסיבוכים ח"ו...לפי משרד הבריאות כל מי שמטפל בשיטה טבעית הוא שרלטן, אבל רוב אנשים כן מוכנים לנסות שיטות טבעיות
אז מה שכתוב שם שהגלוקומטר וכו לא מוקצה כי הם ותרים לשימוש בשבת לא נכון? לי זה היה ממש חדשהספר מצוין ומקיף כחומר למחשבה, פחות ניתן להסתמך עליו כהלכה למעשה, יש שם את כל המאפיינים של מישהו שניסה לתת במה לכל גווני הקשת ההלכתית מרבני הדת"ל ועד לעדה החרדית. מה לעשות זה, אפעס, יוצא גרוע.
אני אמרתי שאסור??אז מה שכתוב שם שהגלוקומטר וכו לא מוקצה כי הם ותרים לשימוש בשבת לא נכון? לי זה היה ממש חדש
אהה...אני אמרתי שאסור??
אמרתי שבאופן כללי קשה להסתמך עליו.
אגב, סוכרתי מסוג 1 חייב לעשות את כל הבדיקות וההזרקות גם בשבת.
אף אחד לא ממליץ להפסיק את הטיפול הרגיל לפני שהוא בטוח שהסוכר שלו מאוזנתרוב הסוכרתיים (לפחות מי שאני מכיר, ומדובר במאות..) רוצים לחיות חיים מאוזנים ובריאים עד 120 ולא לסבול בגיל כזה או אחר מסיבוכים ח"ו...
לצערנו כיום סוכרתי סוג 1 שלא יזריק אינסולין ויאזן את עצמו במשך כל חייו, נמצא בסכנת חיים ובסיכון כמעט ודאי לסיבוכים קשים ל"ע.
אני מסכים ששינוי באורח חיים, פעילות גופנית ותזונה נכונה יכולים לעזור מאד באיזון הסוכר, אבל כל זה רק כתוספת לטיפול הרגיל ע"י ניטור הסוכר והזרקת אינסולין.
לכן, כל מי שטוען שהוא יכול לרפא סוכרת הוא במקרה הטוב נוכל ובמקרה הגרוע רוצח.
וחבל שבימינו שע"י שימוש יעיל בטכנולוגיית לולאה סגורה אפשר לחיות חיים רגילים ולהגיע לאיזון כמו אדם רגיל, עדיין ישנם אנשים שיעדיפו לנסות טיפולים אצל מטפלים מפוקפקים...
1. הגוף חייב אינסולין כדי לחיות. מיד אחרי האבחון עדיין יש בד"כ הפרשת אינסולין בגוף, "ירח דבש", ובזכות זה היא לא מתה. אם היתה ממשיכה עוד קצת הפגיעה בגוף היתה הופכת לבלתי הפיכה ולסכנת מוות.מכירה מקרוב משהי שניסתה דיאטה ללא פחממיות מיד כשגילו לה את הסכרת (סוג 1)
בליווי של איזה אחד שחושב שהוא מבין בזה....
שזה היה אומר רק ירקות, חלבונים ושומנים ומלא (26) כדורים של תוספי תזונה ביום
הוא הבטיח לה הבראה מלאה,
ומה שהיה אכן הA1C ירד פלאים אבל בתכלס תפקוד הלבלב לא חזר
ות'אמת זה לא פלא שזה ירד כי מי שלא אוכל פחמימות אין סיבה שיהיה לו סוכר גבוהה
מה שיצא שהיא נשארה עם חור בכיס (לכי תבדקו כמה טיפול כזה עולה...) ועם שנאה לירקות באשר הם....
היום היא משתמשת בלופ וחיה חיים מאושרים אוכלת ומזריקה כמו בנ"א מהשורה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: