מתבלת את החזות בנדיבות בפפריקה, מעט כורכום, מו"פ עם שמן זית.העקב אכילס שלי... לא מסוגלת לעמוד בפני שניצל טרי, כשברור שכל הקטע זה פירורי לחם...
איך זה באמת יוצא עם הקינואפלקס הזה?
איך הטעם והמרקם? את מתבלת אותם או ככה?
וזה בטח יקר לא?
למה את משתמשת זזה חוץ משניצל?
מצפה בקינופלקס מעורב עם שומשום.
תקשיבי, אני מפונקת בטעמים ופריקית של שניצלים- וזה פשוט טעים!!
הקינופלקס מזכיר קצת קורנפלקס במרקם- קריספי ומתפצפץ- אידיאלי לשניצל.
אממה, באמת קצת יקר. חבילת קינופלקס מספיקה למגש חזות עוף, אולי קצת פחות.