רעיון נוסף (קשה לי לקרוא לו מתכון ) שמהוה תחליף מצוין לעוגיה ליד הקפה:
שבבי קוקוס/שקדים/קשיו/פקאן/לוז
לשים במעבד מזון ולטחון עד שהופך לנוזל סמיך.
לוקח בערך 20 דקות, תלוי בכמות החומר ובעוצמת המעבד מזון.
(כמובן, לתת למעבד לנוח מדי פעם!)
את הנוזל החמאתי שהתקבל, לצקת למנז'טים קטנים.
אפשר להעשיר בחמוציות ללא סוכר או בקוביה קטנה של שוקולד ללא סוכר.
להכניס למקרר להתיצבות.
אחרי שזה מתקשה במקרר, אפשר לשמור גם בחוץ. בכל אופן, בחורף.
שבבי קוקוס/שקדים/קשיו/פקאן/לוז
לשים במעבד מזון ולטחון עד שהופך לנוזל סמיך.
לוקח בערך 20 דקות, תלוי בכמות החומר ובעוצמת המעבד מזון.
(כמובן, לתת למעבד לנוח מדי פעם!)
את הנוזל החמאתי שהתקבל, לצקת למנז'טים קטנים.
אפשר להעשיר בחמוציות ללא סוכר או בקוביה קטנה של שוקולד ללא סוכר.
להכניס למקרר להתיצבות.
אחרי שזה מתקשה במקרר, אפשר לשמור גם בחוץ. בכל אופן, בחורף.