הניקוד הגבוה מוסיף מוניטין למשתמש, ומעלה את רמת האמינות של תגובותיו בעייני המשתמשים.מישהו יודע מה עושים אם הנקודות שנאספות כאן?
אשמח לדעת...
הניקוד הגבוה מוסיף מוניטין למשתמש, ומעלה את רמת האמינות של תגובותיו בעייני המשתמשים.מישהו יודע מה עושים אם הנקודות שנאספות כאן?
אשמח לדעת...
מה שעושים עם הנקודות שנאספות על כל דיווח בוויז ...מישהו יודע מה עושים אם הנקודות שנאספות כאן?
אשמח לדעת...
איפה יש כאן את האפשרות הזאת?בפרטי חשבון:
צפה בקובץ המצורף 1050537
תחת "אשר למשתמשים"איפה יש כאן את האפשרות הזאת?
אם פעם אחת לא נכנסתם לאותו אשכול, ויש שם הודעה שטרם קראתם, לא תקבלו עוד התראות על תגובות חדשות באשכול זה, עד שתפתחו אותו שוב.האם זה מכוון שלאחר כמה זמן שאני מפעיל מעקב על אשכול מסויים- כבר אין על כך התראות בפעמון למעלה (ורק יש סימון של פעמון על האשכול)??
בוודאי קיים.יש אפשרות לסמן אשכולים מועדפים?
דהיינו, אני לא רוצה מעקב, ועל כל הודעה יישלח לי התראה, אבל אני רוצה שהאשכול הנ"ל יהיה לי נגיש. האם יש אפשרות כזו? ואם לא, אולי כדאי שתעשו?
אבל זה למנויים בלבד!בוודאי קיים.
סימניות. ולא רק לאשכולות, אפשר גם להודעה ספציפית, כולל כתיבת כותרת אישית, תגיות לחיפוש מהיר ועוד.
סימניות מועדפים
נכון.אבל זה למנויים בלבד!
בפתיחת נושא חדש, יש לבחור את סוג האשכול, בלשונית "סקר"איך מפרסמים סקר באתר?
פעם היה אפשרות כזאת ואני לא מוצא את זה, ביטלו את זה?
זה קורה גם כשמצטטים אותי. לאחרונה עליתי על הסיבה: זה בגלל הטולטיפ (tooltip) האוטומטי, נראה שה-regex ש'משתיל' אותו משבש את התצוגה. במקרה שלכם זאת המילה גרפיקה בשם המשתמש המצוטט.נראה לי שלאחרונה יש באד כלשהו בציטוטי הודעות
את זה לדוגמה ציטטתי מקודם וזו התוצאה
צפה בקובץ המצורף 1048098
בין שלש לחמש שעות, תלוי בפורום.במה תלוי אפשרות העריכה על הודעות שכתבתי? כמה דקות מהפרסום, מישהו קרא את זה ?
תדביק את הקישור בגוף ההודעה, לא דרך הוספת קישור.אני לא מצליח לעלות קישור אני מעתיק כתובת מהדפדפן ומדביק (כמובן באפשרות "הוספת קישור") האם יש תקלה או שאני לא יודע איך לעשות
בתוך הכתובת יש גם "שטורדל" שגורם שאח"כ בהודעה נכתב "<לא ניתן לפרסם מיילים בפומבי>"תדביק את הקישור בגוף ההודעה, לא דרך הוספת קישור.
יתכן שזה קשור לאינדקס היוצרים, כמו ההבדל בין 2 בעלי המקצוע שבצילום מסך הבא:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: