אולי, א"כ אז הקישור לבקשת הצטרפות הוא כאן.יכול להיות שהיא התכוונה לזה
לכל פוסט בצד שמאל למעלה יש את זה:איך יוצרים הפניית קישור לתוך תגובה מסוימת באשכול?
דרך הכפתור הזה אפשר גם להעתיקואפשר גם להשתמש בכפתור השיתוף (הימני מביניהם).
תודה.לכל פוסט בצד שמאל למעלה יש את זה:
צפה בקובץ המצורף 846999
קליק ימני על מספר ההודעה, תיתן לך אפשרות להעתיק קישור להודעה זו.
(האמצעי זה סימניה לפרימיומים), ואפשר גם להשתמש בכפתור השיתוף (הימני מביניהם).
אולי בגלל שבכותרת כתוב פרוג. (ביחד עם הנקודה...)אופס אז סתם פתחתי פוסט
כתבתי בחיפוש פרוג והפוסט לא הופיע
זה עדיין היה אמור להראות לי מוזראולי בגלל שבכותרת כתוב פרוג. (ביחד עם הנקודה...)
כמה חבלאכן כן.
תצרי קשר עם פרוג, הרי הם חייבים להתחשב במי ששילםאני מנוית פרימיום ואין לי אפשרות לשנות את השם וזה ממש דחוף לי מה עושים?
אהה עדין תצרי קשר לכאורה הם צריכים לעזור לךאני קיבלתי פרימיום בגלל שאני לומדת בפרוג לא שילמתי
לא נכון.כפי הזכור לי: כעיקרון, שינוי שם הוא אך ורק בפני' להנהלת האתר - גם למשתמשי פרימיום.
שמא יש הבדל בנושא בין המשלמים לבוגרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: