יש קהילות שאליהן צריך להרשם ויש כאלו שפתוחות לכולם.יש מקומות שהאתר נותן לי לכתוב תגובה ויש שלא לפי מה זה עובד?
תודה שתייגת אותי ועידכנת
אז אין אפשרות למחוק הודעות??שלש שעות
קיימת רק באא"ר.
אני לא רואה שעבר לך חודשיים שלמיםלמה לא נותן לי לכתוב באיש ורעהו?
עבר לי ממש עכשיו חודשים ובחלק פורומים אחרים כן נותן.
(לדוגמא עכשיו)
א.לא עבר חודשיים יעבור רק ב28למה לא נותן לי לכתוב באיש ורעהו?
עבר לי ממש עכשיו חודשים ובחלק פורומים אחרים כן נותן.
(לדוגמא עכשיו)
אז איך התגובה הזאת נכתבה?אם כבר...שאלה לכל החכמים יודעי העיתים.
נחסמתי באיש את רעהו וזה מפריע לי מאוד(לא יכלה לשאול, ורוצה לענת ולעזור לאנשים ואין לי יכולת...)
יש למישהו מושג איך אני מטפלת בעיניין?
נחסמתי בגלל דו שיח מטופש, לטובתי יאמר שזה בסגר הראשון או השני וזה היה בשעת לילה מאוחרת
האשכול היה בפורום תוכנה חומרה רשתות והועבר לאא"ר.אז איך התגובה הזאת נכתבה?
תכלי'ס. מה התשובה לגופו של ענין??? איך ניתן להסיר חסימה?האשכול היה בפורום תוכנה חומרה רשתות והועבר לאא"ר.
התגובה נכתבה לפני המעבר..
צור קשראיך ניתן להסיר חסימה?
בתחתית המודעה יש כפתור כזהאיך מוחקים מודעה? פירסמתי תחפושת ,ברוך נמכר מזמן
אבל אני כל הזמן מקבלת עוד הודעות וגם טלפונים בעניין
לא יודעת איך מורידים את המודעה
תודה רבה אשכול ממש יעיל!!!משתמשי פרוג היקרים.
אולי כדאי שיפעל באורח קבע אשכול שירכז את כל המידע על הכלים והפונקציות הקיימים באתר, וכ"כ מידע על חריגות מכללי האתר, וכו' וכו'
הדבר יעמוד ככלי עזר לכל המשתמשים החדשים שאין להם את מי לשאול. ואתגר למשמתשים הוותיקים והמנוסים לסייע בעדם.
מקבלים התראה רק על הפוסט הראשון שפורסם מאז שביקרת באשכול לאחרונה לאחמ"כ יהיה התראה רק אם ביקרת באשכול שובבנושאים שנמצאים אצלי במעקב, לא תמיד מתקבל התראה עם הופעת תגובה חדשה.
מה ההסבר?
זאת אומרת שאם קבלתי התראה ולא נכנסתי אליה, האתר לא מתריע לי יותר עליו?מקבלים התראה רק על הפוסט הראשון שפורסם מאז שביקרת באשכול לאחרונה לאחמ"כ יהיה התראה רק אם ביקרת באשכול שוב
אכן, אבל לא צריך דווקא ללחוץ על ההתראה עצמה אלא כל ביקור באשכול גם לא דרך לחיצה על ההתראה "מזכה" אותך בהתראה אחתזאת אומרת שאם קבלתי התראה ולא נכנסתי אליה, האתר לא מתריע לי יותר עליו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: