מעקב אחר ניק, בעצם מאפשר לעוקב לצפות ולקבל עדכונים על פעילותכם באתר.האם אפשר לבטל מעקב של ניק אחרי?
באא"ר ניתן תוך שלש שעות.@הכלבויניק
יש אפשרות למחוק תגובה?
עש לפני השדרוג היה אפשר תוך 3 שעות.
מאחרי השדרוג נראה לי שאי אפשר.
צודקת או שיש דרך אחרת למחוק?
ממש לא. זה יכול לקחת גם חצי דקה.לפני שלושים יום אין בכלל רוב סיכויים שיענו?
יש לזה סיבה?אין הרשאה להעלות דברים שקשורים למוזיקה באא"ר
מידע שימושי - לגבי פורום עידכונים ובקשות שירים
כפי שראיתם כאן https://www.prog.co.il/threads/כללים-והבהרה-להמשך-שימוש-בפורום.561046/ הכתיבה בפורום הנ''ל הוגבלה לחברי הקהילה וכבר פירטנו בהודעה לעיל. רצינו לעדכן את המשתמשים שנמצא פתרון לכל מבקשי השירים. היות ואין אפשרות לבקש ולהעלות שירים כאן בפורום איש את רעהו הוחלט שתינתן אפשרות לכל מי...www.prog.co.il
הבנתי....ממש לא. זה יכול לקחת גם חצי דקה.
שוב, תלוי כל קהילה לגופה. אם אתם עומדים בכל תנאי הקבלה, פירטתם כל מה שצריך לגבי השייכות שלכם לתחום המקצועי של הקהילה, צירפתם את כל המסמכים הנדרשים (תיק עבודות, קטע כתוב, וכדו'), ובדיוק המנהל האחראי על צירוף משתמשים נכנס לבדוק את בקשות ההצטרפות, מן הסתם תצורפו מידית...
הזמן הסביר הוא בתוך 30 יום.
אם אין כזאת אופציה אפשר ללחוץ למעלה על 'הודעות חדשות'למה אני לא תמיד רואה "הצג עוד" ב"מה חדש"
יש מצב שזה מוצג אוטומטי?
@הכלבויניקהצעת ייעול.
בקטגורית 'משתמשים' הייתי רוצה שנוכל לראות את כל המשתמשים שיש להם תגית מסוימת.
למשל:
וגם הייתי רוצה לראות את כל החברים בקורס שלי.
- מנויי פרימיום/גולד
- תלמידי פרוג
- מרצי פרוג
- מוזיקה
- וכן הלאה...
ועוד הצעה,
שבכל נושא אליו אני נכנס אוכל לראות את כל המשתמשים שהגיבו בו, מדורג לפי כמות התגובות שכתבו.
תודה.
תיכנס לאשכול ותסיר מעקב, זאת בעיה?...שבהתראות יהיה גם פיצ'ר של הסרת מעקב.
ליד הנקודה של 'סמן כלא נקרא' - שיהיה שם X להסרת מעקב מהנושא.
זאת לא בעיה,תיכנס לאשכול ותסיר מעקב, זאת בעיה?...
ממש לא תמידאני הבנתי את הבעיה אפשר ללחוץ שוב על ''מה חדש'' זה כאילו מרענן את הדף ואז זה מציג שוב את ''הצג עוד''
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: