בצד שמאל למעלה, איפה שהפעמון וכו', יש את שם הניק שלך.איך אני משנה מייל שמחובר לי לפרוג?
פתחתי מייל חדש בשביל זה
תודה
תלחצי עליו פעם אחת, יפתח לך חלון, תלחצי על 'פרטי חשבון' ושם יהיה כתוב לך ליד כתובת המייל 'החלף', תלחצי שם וכו'.
בצד שמאל למעלה, איפה שהפעמון וכו', יש את שם הניק שלך.איך אני משנה מייל שמחובר לי לפרוג?
פתחתי מייל חדש בשביל זה
תודה
חוץ מ"ביטול המעקב" ראיתי עכשיו שיש אפשרות (חדשה?) בהגדרות החשבון שלך לבטל מעקב אחרי תוכן שהגבת בו.אם אני מגיב להודעה למה אני מקבל הודעות למייל, לא תמיד אני רוצה שזה יהיה במעקב.
היכנס פעם אחד לקישור ואז יניחו אותך לנפשך...מישהו יודע למה כל דקה קופצת לי פרסומת של חנות ספות?
כשאני אומר כל דקה - אני מתכוין כל דקה!
צריך וותק שלשה חדשים בפרוג.איך אוכל להצטרף לקהילת כתיבה מקצועית?
למאמר בנושא כתיבה, אתה צריך להיות חבר בקהילת הכתיבה.ומאמר.
איך אפשר לכתוב?
לאו דווקא מאמר מקצועי... לדוגמא בכתיבה וסיפורת.
התלוננו כמה, באשכול על השדרוג האחרון.משום מה מאז השידרוג אני לא מצליח לקבל התראות 'פוש', לא למחשב ולא לטבלט.
לעוד מישהו זה קרה או מי יודע מה הפיתרון?
צפה בקובץ המצורף 1017271
ציטוט נראה כציטוט בלבד. משמש להראות על קטע שהוא מצוטט ממקום אחר, וכן מכניס קטע ארוך בצורה נוחה שמוצג רק ההתחלה, ויש כפתור להרחבה.מהם כל הקודים האלה שאפשר להכניס? ובכלל מה ההבדל בין קוד לציטוט? שניהם נראים בסןף אותו דבר.
אכן, טיוטה נשמרת באשכול שנכתבה.מה הפונקציה 'שמור טיוטה' ו'מחק טיוטה'? אם ששמרתי - זה נשמר גם לפעם הבאה שאתחבר? ואיפה אני רואה את הטיוטות השמורות?
אלו התגיות לעיצוב הטקסט בפוסטים.מה זה 'תגיות BB'?
אני יודע מה הם התגיות, אבל אני לא מבין מה עוזרת לי הפונקציה בסרגל.אלו התגיות לעיצוב הטקסט בפוסטים.
טירכיקכטק[ /B]
דבר ראשון זה נותן לך אפשרות להדגיש בקוד במקום בכפתור ההדגשה.אני יודע מה הם התגיות, אבל אני לא מבין מה עוזרת לי הפונקציה בסרגל.
כלומר -
אם אני מכניס קוד כזה -
- הציטוט יצא מודגש.
אבל מה זה עוזר לי?
צפה בקובץ המצורף 1017690
(חוץ מזה שהוא מטשטש את כל סרגל הכלים - לא ראיתי בו כלום.)
קודם כל אפשר להדגיש גם עם מקשי הקיצור ctrl+Bדבר ראשון זה נותן לך אפשרות להדגיש בקוד במקום בכפתור ההדגשה.
(אני מכיר אנשים שכותבים כך יותר מהר...)
לא הבנתי.דבר שני זה מבטל את התצוגה כשרוצים לראות את התגית עצמה, (למשל להעתיק ציטוט יחד עם התגית שלו, שכרגע מוצגת אוטו' כציטוט).
בלת"ק
חסמו את חברה שלי באשמת "ספאם"-השאלה שלי היא האם אפשר להחזיר אותה לחיים?
אין לה מושג למה חסמו אותה, היא לא שמה שום ספאם
זה יכול לעזור גם?מומלץ לפנות ל @ניהול האתר אולי יעזור..
בלחיצה על 'העדפות' מגיעים לכאן ואפשר לבחור.אם אני מגיב להודעה למה אני מקבל הודעות למייל, לא תמיד אני רוצה שזה יהיה במעקב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: