לא רואים שום קהילה תחת שמך.הצטרפתי לקהילה אבל לא קיבלתי נקודות, מה הסיבה?
לא רואים שום קהילה תחת שמך.הצטרפתי לקהילה אבל לא קיבלתי נקודות, מה הסיבה?
ביקוש דירות לשבת או לחגים מאושר (בשלב זה)מחקו לי מודעה, כיון שהייתה ללא אישור.
ומצד שני אני רואה מלא מודעות כאלו באיש לרעהו.
מישהו יכול לעזור ולהסביר?
תודה
אני לא מכירה דרך עקיפה...
מה בשביל משרה אני ישלם כ"כ הרבה אולי בכל אופן תשלום מוזל?אני לא מכירה דרך עקיפה...
זה "עין הרע"...למה כל, אבל כל הודעה שאני מפרסמת באיש לרעהו, מופיעה עם ציור של 'עין' ובד"כ גם נמחקת תוך כמה דקות??
נראה לי שנשלח הודעה למי שמתחילים לעקוב אחריו שמשתמש פלוני עוקב אחריוזה לא מראה לי כלום על מי שאני עוקבת אחריה?
זה קשור להגדרות שהוא עשה.בכל מקרה, יש לי גם שאלה האם משתמש שאני עוקבת אחריו אני אמורה לקבל הודעה לדוג על כל הודעה חדשה שכתב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: