זה אומר שאת עוקבת אחר האשכול הנ"לסליחה, אבל עוד לא קיבלתי הסבר על ה'עין' המופיעה לי ליד כל פרסום מצידי?!...
פרסום המגיע מצידך פשוט נכנס ל'מעקב' באופן אוטומטי.סליחה, אבל עוד לא קיבלתי הסבר על ה'עין' המופיעה לי ליד כל פרסום מצידי?!...
את עמוד פרטי חשבון יש שלא מצליחים, כי יש שם מספר פרטים נחוצים, שבלעדיהם לא ניתן לבצע שמירה.@הכלבויניק מזה תקופה ארוכה אני מנסה לשנות את הגדרות הפרטיות שלי, ללא הצלחה.
(נראה לאחרונה וכדו')
אשמח לעזרה, תודה
עוקב זה אומר שהוא יכול לראות את כל ההודעות שלך והפעילות בחדשות שלומה המשמעות של משתמש שעוקב אחריי?
ואיך אני יכול להגביל אותו שלא יעקוב?
תעשה/י לקבל עידכונים על הפעילות: אף אחד (אם את/ה כל כך פוחד/ת שידעו עליך...)@אופקים על המפה זה מה שמוגדר, מה להגדיר?
לצפות בפרטיך האישיים בפרופיל המשתמש שלך: כל המבקרים
לקבל עידכונים על הפעילות שלך בפורום: כל המבקרים
לשלוח לך הודעות פרטיות: כל המשתמשים
לצפות באמצעי יצירת קשר: כל המבקרים
ככה זה, מדובר במערכת שונה שעובדת קצת אחרת.כשאני במעקב אחרי מאמר אני מקבל על כל תגובה התראה נפרדת.
הדבר קצת מעצבן..
למה כך???
מערכת הצטרפות לקהילות עברה שינוי לאחרונה,להיכן נעלם הלשונית "הצטרפות לקהילות"?
וכיצד מצטרפים???
זה מצוי בהרבה קהילות, ובפרט בקהילת הכתיבה, שמשתמשים היו חברים, ופרשו (מעצמם או שלא).אגב, הקטע ההשראתי של @דיו וקסת נכנס לפורום בלי הרשאות. הכיצד?
רוצים לחזור לאיפה שהייתם או לאיפה שנכנסתם לראשונה באשכול זה?@הכלבויניק נניח שנכנסתי לאשכול מסוים שמכיל 10 עמודים, כשהגעתי לעמוד האחרון איך אני יוצאת מהאשכול וחוזרת לאותו מקום ממנו נכנסתי?
האם צריך לדפדף 10 עמ' אחורה או שיש דרך קצרה יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: