בשוני בבוני
משתמש פעיל
איך מעלים להודעה אשכול שכבר קיים ולא את הקישור שלו?
כלומר?איך מעלים להודעה אשכול שכבר קיים ולא את הקישור שלו?
את כל האשכולכלומר?
ציטוט מאשכול אחר?
אפשר אולי להסביר יותר, לא הבנתי.את כל האשכול
אם אני עושה הוספת קישור של אשכול חדש זה מגיע בתור קישוראפשר אולי להסביר יותר, לא הבנתי.
אתם רוצים להעלות אשכול שלם באשכול חדש, ולא רק קישור?
אולי כוונתכם לצילום מסך של אשכול שלם?
מצטטים באשכול המקורי, מעתיקים ומדביקים.אם אני עושה הוספת קישור של אשכול חדש זה מגיע בתור קישור
וראיתי שמעלים הרבה פעמים באשכול , כמין ציטוט של אשכול אחר שהיה באותו נושא
שאלתי איך עושים את זה
עכשיו כשאני מסבירה אני חושבת אולי זה מה ששאלת בהתחלה האם הכוונה לציטוט -חשבתי שלא ועכשיו אני מבינה שכנראה ככה קוראים לזה
בכל מקרה איך עושים את זה?
עדיין אני לא סגור שהבנתי את כוונתכם, אשאל בצירוף צילומי מסך...אם אני עושה הוספת קישור של אשכול חדש זה מגיע בתור קישור
וראיתי שמעלים הרבה פעמים באשכול , כמין ציטוט של אשכול אחר שהיה באותו נושא
שאלתי איך עושים את זה
עכשיו כשאני מסבירה אני חושבת אולי זה מה ששאלת בהתחלה האם הכוונה לציטוט -חשבתי שלא ועכשיו אני מבינה שכנראה ככה קוראים לזה
בכל מקרה איך עושים את זה?
זה מה שהתכוונתי ומשום מה כשעשיתי כמו שכתבת זה היה נראה כקישורעדיין אני לא סגור שהבנתי את כוונתכם, אשאל בצירוף צילומי מסך...
כך נראה ציטוט:
צפה בקובץ המצורף 862940
(ניתן להביא גם ציטוטים מאשכולות אחרים, כמו שכתבו ע"י העתבק).
וכך נראה הדבקת קישור:
צפה בקובץ המצורף 862930
פשוט מעתיקים את הכתובת של האשכול הרצוי, ומדביקים אותו בתוך ההודעה הרצויה ללא שימוש בסרגל כלים של הוספת קישור.
רק בעת כתיבת ההודעה נראה הקישור כך.ומשום מה כשעשיתי כמו שכתבת זה היה נראה כקישור
תמיד זה מגיע כ'צפה בקובץ מצורף'!כשהציטוט כוללת תמונה בד"כ נכתב "צפה בקובץ...." אך משום מה שמתי לב כי לפעמים הוא מצטט את התמונה במלואו.
מה ההסבר?
תודהבעיקרון, אפשר להוסיף הודעה באשכול לסימניה פרטית (בנוסף למעקב).
מתחת לשורה השחורה שבתחילת העמוד יש כותרת "במעקב שלך"תודה
אבל כעת איך ניתן למצוא את האשכול שעוקבים אחריו???
מומלץ ביותר, אבל סימניות זה רק לפרימיומים.בעיקרון, אפשר להוסיף הודעה באשכול לסימניה פרטית (בנוסף למעקב).
הנושאים במעקב שלך, עמוד שימושי בהחלט!תפס את עיני אשכול שענין אותי, הוספתי אותו למעקב,
וכעת הוא שקע מחוסר הודעות,
כיצד ניתן למוצאו שוב?
סליחה על הבורות, איך פותחים אשכול חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: