gila zohar
משתמש מקצוען
הורדתי בשעתו מהפורום..יש למישהי את זה לבקבוק חצי ליטר?
בהצלחה
הורדתי בשעתו מהפורום..יש למישהי את זה לבקבוק חצי ליטר?
יש לך לצרף? אשמור לשנה הבאה-שוב שבת...לעוגיות כאלה
זכרתי שראיתי את זה פעם אז עשיתי בחיפוש: מרשמלו, מרשמלו על מקל, רקדנית, גילגלתי וגילגלתי את העכבר עד שמצאתיאיך הגעת לזה?
ניסיתי לחפש שם ולא מצאתי.
אפשר לקחת קופסת פלסטיק שקופה מחולקת ל-3 ובאחד לשים סוכריות תרנגולים ובעוד אחד לשים דגדג ובשלישי מטבעות שוקולד ולכתוב "כיפורים כפורים, אז-כפרה עליך!"יש למשהו רעיון למשלוח מנות לחברה (גיל תיכון) ( אשמח לתמונה )
אם משפט חמוד
תודה רבהה
בהתחלה חשבתי גם על עוגיות, אבל לא יודעת איך זה יצא, והפרוסות חלווה של בארכה אני יודעת שזה נראה כמו גפילטע פיש, לכן אולי אשתמש בזה. הבעיה לדעתי שהרבה לא אוהבים חלווה (כולל בעלי...)היה כאן מתכון ותמונה לעוגיות כאלה
שלחתי שנה אחת ואנשים התלהבו מאוד
שנה שעברה היה בשבת וגם השנהיש לך לצרף? אשמור לשנה הבאה-שוב שבת...
צודקת. בדקתי ולא. לא יודעת למה היה זכור לישנה שעברה היה בשבת וגם השנה
וואו תודההורדתי בשעתו מהפורום..
בהצלחה
שנה שעברה היה בשבת וגם השנה
אין מצב 3 פעמים רצוף אותו יום!
המתכון והתמונה מכאן:
עוגיות געפילטע פיש
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כפית סוכר וניל
2 ביצים
200 גר מרגרינה
)או 3/4 כוס שמן - אני לא ניסיתי(
במתכון המקורי כתוב שניתן להשאיר מעט בצק בצד בשביל הגזר - אני ממליצה לשים גזר "אמיתי"
להכין את הבצק
לגלגל ל"רולדה" (בדיוק כמו געפילטע)
להקפיא למשך 45 דקות
לפרוס לפרוסות (בגודל שבו תרצי את פרוסות העוגיה - העוגיה לא מאד 'מתרחבת')
לאפות במשך 10-15 דקות בחום של 150 מעלות
יש להקפיד להוציא את העוגיות כשהן עדיין "לבנות" - הן משחימות מהר מאד ואז זה כבר לא כ"כ נראה כמו געפילטע....
אם השארת בצד מעט בצק לגזר - להוסיף מעט צבע מאכל אדום/כתום, לפרוס לפרוסות דקות מאד, להוסיף לעוגיות בתנור מעט לפני תום זמן האפיה.
שוב - אני שמתי גזר אמיתי וזה נראה אמיתי הרבה יותר.
צפה בקובץ המצורף 452335
הורדתי בשעתו מהפורום..
בהצלחה
יש לנו מכשיר שעושה צורות לב, יש הרבה דוגמאות, לב הכי קרץ לנוחמוד! איך עשית בצורת לב?
ראיתי ששמו לפרוסת דג פרוסות של חלווה (מחבילה מאורכת בצורת חצי עיגול) ועל זה ג'לי כתום
לא. רק הורדתי מה שהעלו ושמרתי....סליחה על החוצפה..... אולי במקרה יש לך את זה כבר ערוך בדף שלם? (הרבה בדף...מוכן להדפסה)
יש 2 גירסאות...ראיתי ששמו לפרוסת דג פרוסות של חלווה (מחבילה מאורכת בצורת חצי עיגול) ועל זה ג'לי כתום
אשמח להסבר איך עשית את הכובע.הבן שלי היה שפן בתוך כובע
נראה לי שגם אכין משלוח כזה, יש לך אולי את המתכון של הופל בלגי? ואשמח גם לטיפים איך להשתמש במכשיר ושיצליח. כי יש לי את המכשיר בבית (קיבלנו מתנה ) ופעם אחת ניסיתי להכין משהו ולא הצליח.יש לנו מכשיר שעושה צורות לב, יש הרבה דוגמאות, לב הכי קרץ לנו
מתכון חלבי או פרווה?נראה לי שגם אכין משלוח כזה, יש לך אולי את המתכון של הופל בלגי? ואשמח גם לטיפים איך להשתמש במכשיר ושיצליח. כי יש לי את המכשיר בבית (קיבלנו מתנה ) ופעם אחת ניסיתי להכין משהו ולא הצליח.
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: