לא יודעת, ההרגשה שמתקבלת באשכולות מהסוג הזה היא שכל מה שמקבלים תוצרת בבית מוליכים ישירות מהדלת לפח.
האמת- גם אני זורקת דברים לפעמים. תלוי ממי.
כל אחת יודעת בתוך תוכה אם שכנה X תאכל ממנה או לא. אם את לא בטוחה אל תשלחי משהו ביתי. חבל על הטרחה והכסף ועוגמת הנפש.
כן משום מה נשמע שכל עמ"י פתאם נהיה סופר איסטניסטים.
שאתם הולכים לקידושים/ שמחות אחרות אתם לא טועמים כלום מהבר? נראה לכם הקוגל/ האוכל של הקייטרינג התעשייתי נעשה במטבח ברמת 5 כוכבי נקיון.
נו די עם השטויות.
אני מקבלת משלוחים בייתים אסטטיים ויפים שב90% מהם אני משתמשת ונהננת.
לגמריובכלל, איך זה שאני רואה נשים שאוכלות מהבר שהכינו חברות של הכלה בשקט בלי שום בעיה?
@שמואל גרינשטיין באיזה גודל של שקיות השתמשת ? (או במילים אחרות - לאיזה גודל הקבצים (WORD) שהעלית מתאימים ?)אני חושבת ש @שמואל גרינשטיין העלה "מוגש בחום" מעוצב בפורום של עיצוב גרפי
עריכה: מצאתי קישור
https://www.prog.co.il/threads/מתנה-לחברי-הפורום-לכבוד-פורים-מוגש-בחום.348101/
איזה סוג את מחפשת?יש למשהו רעיון למשלוח מנות לחברה (גיל תיכון) ( אשמח לתמונה )
אם משפט חמוד
תודה רבהה
לי חברה עשתה פעם-יש למשהו רעיון למשלוח מנות לחברה (גיל תיכון) ( אשמח לתמונה )
אם משפט חמוד
תודה רבהה
יש חלות קטנות (כביכול ממתק) ובקבוק מיץ ענבים קטןאשמח לרעיונות.
מה אפשר לשים במשלוחי מנות לכבוד שבת.
שקונים ולא מכינים לבד,
ואכן עד 10 ש"ח למשלוח.
אבל שיהיה מכובד.
תודה רבה רבה!
אפשר האוכל דג ביום דג- חבילה קטנה דגדגים, טונה, ג'לים דגים...אשמח לרעיונות.
שקונים ולא מכינים לבד,
ואכן עד 10 ש"ח למשלוח.
אבל שיהיה מכובד.
תודה רבה רבה!
היה כאן מתכון ותמונה לעוגיות כאלהאפשר האוכל דג ביום דג- חבילה קטנה דגדגים, טונה, ג'לים דגים...
וראיתי רעיון חמוד במוסף פורים של הפסקת קפה:
צפה בקובץ המצורף 452047
רוצה לשלוח חלה
מה כדאי לשים ליד? בקבוק שתיה<? יין? משהו אחר?
מתבלים יכול להיות מתאים אבל זה יוצא כזה היימיש ולא כולם אוהבים לקבל את זה (אם זה חשוב לך)כמה מתבלים.
מתבלים יכול להיות מתאים אבל זה יוצא כזה היימיש ולא כולם אוהבים לקבל את זה (אם זה חשוב לך)
את מתכוונת בטח לחלות מרציפן...יש חלות קטנות (כביכול ממתק)
אשמח לרעיונות.
שקונים ולא מכינים לבד,
ואכן עד 10 ש"ח למשלוח.
אבל שיהיה מכובד.
תודה רבה רבה!
חמוד! איך עשית בצורת לב?לא עברתי על כל האשכול, אבל שנה שעברה הכנו ופל בלגי בצורת לב ובתוך כוסיות קטנות שנסגרות עם מכסה שמנו רוטב מייפל, רוטב שוקלד , עדשים צבעונים, שוקולד מגורד ועוד כמה פינוקים.
כולם נהנו מזה מאוד!
לא אני כתבתי.חמוד! איך עשית בצורת לב?
שנה שעברה הכנתי משלוחי מנות וורודים של מרשמלו:אני מחפשת רעיון למשלוח מנות בהקשר של מרשמלו
או צבעים ורוד לבן
אשמח לרעיונות
אני מחפשת את הבת שלי למרשמלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: