הסתדרתי. זה באמת עובד בלי קובץ info, אלא צריך תוכנה ישנה יותר של דגימות.יש למישהו קובץ N27 של אורגנית ימהה PSR-S650?
הסתדרתי. זה באמת עובד בלי קובץ info, אלא צריך תוכנה ישנה יותר של דגימות.יש למישהו קובץ N27 של אורגנית ימהה PSR-S650?
תוכל לשלוח לי את התוכנההסתדרתי. זה באמת עובד בלי קובץ info, אלא צריך תוכנה ישנה יותר של דגימות.
חששתי שבלעה אותך האדמה....תוכל לשלוח לי את התוכנה
חחח מה לעשות אני מנגן כל ערב וחוץ מזה לא מצאתי את המקצב עדייןחששתי שבלעה אותך האדמה....
אז אולי תשתף אותנו?אני מנגן כל ערב
נו, זה מה שכתכבתי, לא יודע מה הבנת ממני, ידוע לי שיש תוכנות שאתה פשוט מעלה עליהם את הדגימה, והוא מוצא לופ לבד, ואז שומרים את זה ככה. זה לא אמור לתפוס שום מקום.זה ודאי שאפשר
ומלכתחילה אפשר לדגום ככה
אבל זה תופס הרבה מקום
הוא שאל אם אפשר להגדיר בתוכנה של הדגימות שזה ינגן בלופ ואז זה לא תופס מקום
בכיףאז אולי תשתף אותנו?
בטח שזה תופס יותר מקום באורגןנו, זה מה שכתכבתי, לא יודע מה הבנת ממני, ידוע לי שיש תוכנות שאתה פשוט מעלה עליהם את הדגימה, והוא מוצא לופ לבד, ואז שומרים את זה ככה. זה לא אמור לתפוס שום מקום.
נו, זה מה שכתכבתי, לא יודע מה הבנת ממני, ידוע לי שיש תוכנות שאתה פשוט מעלה עליהם את הדגימה, והוא מוצא לופ לבד, ואז שומרים את זה ככה. זה לא אמור לתפוס שום מקום.
הוא התכוון באמת שכנראה בימהה בשביל לופים בדגימות צריך תוכנה של עריכת מוזיקה ולסגור בקובץ מסוים.בטח שזה תופס יותר מקום באורגן
כי בסופו של דבר זה נכנס לאורגן כדגימה ארוכה שתופסת יותר מקום
בקורג אתה יכול להכניס דגימה קצרה והאורגן משכפל אוטומטית את הדגימה
בPSR יש אפשרות לעשות כל צליל שרוצים בלופ בארפג'ו?הוא התכוון באמת שכנראה בימהה בשביל לופים בדגימות צריך תוכנה של עריכת מוזיקה ולסגור בקובץ מסוים.
אני לא מצאתי איך לעשות את זה בדיוק, ואשמח אם מישהו יתן פה הכוונה.
ה זאת אומרת בארפג'ו?בPSR יש אפשרות לעשות כל צליל שרוצים בלופ בארפג'ו?
בקורג?מי יודע לעזור?
תיכנתתי תוספת תופים במקצב (על ערוץ של אקורדים) והוא ניגן לי אותם כאקורד - כך שאם אני עושה אקורד מינורי הוא מנגן צלילים אחרים... מה אפשר לעשות?
כן, איך???בקורג?
אני חושב שצריך לשנות את הערוץ הזה שיהיה של תופים
אני חושב שכאן (בריבוע הצהוב)כן, איך???
רשמית אי אפשר, אבל אפשר לעקוף את זה בכמה אפשרויות.מי ישיב שאלתי?
האם ניתן בתכנות המקצב להנמיך/להגביה ערוץ מסויים בווריאציה אחת בלי שזה ישפיע עליו בווריאציה אחרת?
(זה מה שקורה כשמנסים לערבב בין מקצבים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: