כתוב מקצבים חסידיים ומזרחייםזה דאנסים או פריילאך
אין לי ימהה אז אין לי מושג
כתוב מקצבים חסידיים ומזרחייםזה דאנסים או פריילאך
תשלח לי גם.שלחתי משהו מכאן
אני אישית אין לי ימהה יש לי קורג
אני לא יודע אם ראית כאן אבל נתקלתי אתמול במקצבים לימהה כאן בפורום ושלחתי לך את זה מקווה שזה יעזור עשיתי כמיטב יכולתי
זה נמצא באשכול הזה בעמוד 6 בהודעה השנייהתשלח לי גם.
תודה.
מישהו יודע?יש לי אורגן קורג PA50 ואין לו כניסה לUSB אלא לדיסקט. מישהו יודע מאיפה להשיג מתאם לזה (בין דיסקט לUSB)?
בכלי זמר מוכרים את ה-970 במחיר זולאני מחפסת אורגנית ימאהה 770 או 970 במחיר טוב
המספר שלי זה 0548501771
מאיזה שלב?קניתי אורגן של ימהה 775 ואני רוצה להכניס את המקצבים
שהביאו בפרוג בדיסק און קי לאורגן
מי שיוכל להדריך אותי אני ישמח תודה
מה הבעיהקניתי אורגן של ימהה 775 ואני רוצה להכניס את המקצבים
שהביאו בפרוג בדיסק און קי לאורגן
מי שיוכל להדריך אותי אני ישמח תודה
כנראה שהוא צריך אוסף מקצביםלמה שלא תעלה לפה את התוכנה כדי שכולם יוכלו בנוח וגם אתה תיהיה עם פחות בעיות
הנה! חביב אבל לא כמו המקור!יש למשהו מקצב שיכול להתאים לשיר ''הללוהו'' של אברהם פריד, אפשר לשמוע בקובץ המצורף:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: