אכן זה כמו שלךלא,
שניה אני יעלה לך דוגמה מהסט שלי.
ודאי שאפשר גם לקלקל קורגים עם זה...
הנה דוגמא...
הנה יש לpa3 דגימות של קטרון איכותיות לא (בוידאו של ההודעה הראשונה שציטטתי )? אז זה גם אמור להיות לpa900 אלא אם כן זה מה שיש לי כברדגימות של PA4 לא יעבדו על אורגנית של דור ישן יותר, זה יכול לעבוד על pa700 או pa1000
וה''נפשי'' שלו גם מנוגן על pa4.
הרגע דיברתי עם זה שמכר לי את המקצבים והוא אמר לי שאין לו והוא גם לא מכיר מישהו שיש לו חומר כזה לpa900,
הגיע הזמן להתקדם... תקנה pa700...
אכן זה כמו שלך
זה מאוד מגרה בא לי גם
איזה וידאו??הנה יש לpa3 דגימות של קטרון איכותיות לא (בוידאו של ההודעה הראשונה שציטטתי )? אז זה גם אמור להיות לpa900 אלא אם כן זה מה שיש לי כבר
הוידאו הזה (ואני לא מדבר מבחינת הסגנון נגינה אלא מבחינת המקצבים וכו האם זה זה?)איזה וידאו??
והקובץ שמע זה מאיר אדלר?
אני כמעט בטוח שלא, לפי סגנון הנגינה.
הבראס שיש לי הוא אכן של ketron solton x1 אני נותן לך בפרטי קישור לכתבה שנתקלתי בהדגימות של PA4 לא יעבדו על אורגנית של דור ישן יותר, זה יכול לעבוד על pa700 או pa1000
וה''נפשי'' שלו גם מנוגן על pa4.
הרגע דיברתי עם זה שמכר לי את המקצבים והוא אמר לי שאין לו והוא גם לא מכיר מישהו שיש לו חומר כזה לpa900,
הגיע הזמן להתקדם... תקנה pa700...
הבראס שיש לי הוא אכן של ketron solton x1 אני נותן לך בפרטי קישור לכתבה שנתקלתי בהזה מבוסס על הרעיון של אלסיס, אבל זה לא מתקרב לאיכות המלכותית של המקורי. סתם רעש שמישהו דגם מהמחשב לקורג (רק אצלם נפגשתי בזה) עם מצילות בפול ווליום בקצב מסחרר.
באלסיס יש גם את הקטע של הסטריאופוניות ובהקלטה המצורפת אין את זה
הוא מנגן שם בכלל בלי האלסיס...הבראס שיש לי הוא אכן של ketron solton x1 אני נותן לך בפרטי קישור לכתבה שנתקלתי בה
תראה רק את השניות הראשונות שהוא מנגן שם על קטרון כמו של מאיר אדלר
שים לב לבראס זה בדיוק הבראס שיש לי (תקן אותי אם אני טועה) וגם המקצב זה בסגנון הזה
אסור לי להעביר את המקצבים שלי.אולי גם שמישהו יעלה לכאן מקצבים ולא רק קבצי MP3 מאכזבים, שאין לך את היכולת לבצעם....
סתם הרי כסף לא תעשו ממקצב שישאר אצליכם.....
זה בקורג pa4x.באיזה אורגן זה?
ב"ה אני לא גנב ואני משקיע כסף במקצבים, שבן אדם בנה ועבד עליהם ימים ולילות, אז איך אתה רוצה שאני יעביר את זה הלאה?אולי גם שמישהו יעלה לכאן מקצבים ולא רק קבצי MP3 מאכזבים, שאין לך את היכולת לבצעם....
סתם הרי כסף לא תעשו ממקצב שישאר אצליכם.....
וואו תודה רבה לך שימחת אותיזה בקורג pa4x.
דיברתי איתו, והוא אמר לי שיש לו את המקצבים גםם ל-pa3x. ויש לו גם שם את כל הקטרון עם האלסיס כמו מאיר אדלר, וגם חלק מהדאנסים שהעליתי פה יש לו גם על הpa3x, אז מסתבר שזה גם מתאים לpa900.
דבר איתו - שיע פרידמן 0527170277
איך הוא? פרטים משהו?והיה לי סט של עדי נתנאלי, ואין מה לומר זה מקצועי ברמה של לייב
זה הקטרון שיש לו? (קובץ מצורף של "הדוד סם")זה בקורג pa4x.
דיברתי איתו, והוא אמר לי שיש לו את המקצבים גםם ל-pa3x. ויש לו גם שם את כל הקטרון עם האלסיס כמו מאיר אדלר, וגם חלק מהדאנסים שהעליתי פה יש לו גם על הpa3x, אז מסתבר שזה גם מתאים לpa900.
דבר איתו - שיע פרידמן 0527170277
לא, מה שיש לדוד סם (מה שהוא העלה פה) זה לא של פרידמן.זה הקטרון שיש לו? (קובץ מצורף של "הדוד סם")
מה זה ממש נשמע אחרת?לא, מה שיש לדוד סם (מה שהוא העלה פה) זה לא של פרידמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: