נכתב ע"י park;1331862:אני גם הגדתי מראש שאני רואה 40 הודעות בעמוד, ככה יש לי רק 85 עמודים ולא 337.
זה הרבה יותר נוח ככה.
נכתב ע"י kinly;1331901:נענע10: טיל נפל ממסוק של צה"ל והתפוצץ בקיבוץ
תקלה של חיל האוויר יכולה הייתה להסתיים באסון כבד, אחרי שטיל "הלפאייר" נפל ממסוק והתפוצץ בתוך קיבוץ עלומים. צה"ל: "הנושא יתוחקר"
נכתב ע"י קקטוס;1331825:תשמע, הקונספירציה של מוטי שפר מביאה כראיה את העובדה שאין סרטונים שמראים יירוט אמיתי...
זאת טענה מצחיקה לאור העובדה שלא ניתן (כמעט) לראות באוויר רקטה שהמנוע שלה כבוי, ולכן לא מסתבר שסרטון וידאו שמצולם בתנאי שדה יתעד את המפגש המרגש באוויר.
כנ"ל.נכתב ע"י קקטוס;1331827:כלומר:
הפרטים מיותרים, העיקר שיש סיפור.
בבריסק היו מורידים על זה ראשים.
תודה רבהנכתב ע"י ks;1332038:בדיחות שרצות במייל:
התגלו 2 מנהרות מאזור בית ג'אלה עד שכונת גילה בירושלים!
מקור בכיר במשרד התחבורה מוסר שהמנהרות האלו קיימות ופעילות כבר יותר מעשר שנים! תושבי שכונת הר גילה: שמענו חפירות מתחת לבתינו! מסתבר שצה"ל ידע מהמנהרות ואף השתמש בהן לצרכיו!במשרד הביטחון מוסרים בתגובה: הקמנו מחסום בכניסה למנהרות...(כביש המנהרות).
- - -
לבקשת דובר צה"ל!!
לא להביא יותר מצרכי מזון לשטחי כינוס !
החיילים כבר לא יכולים לעבור במנהרות...
- - -
בבני ברק במושב זקנים ויזניץ לא ידעו מה לעשות עם הזקנים בשעת האזעקה. ישבו והגו רעיון וההחלטה הייתה להוציא לכולם את הבטריות ממכשירי השמיעה...
- - -
מה שהכי מפחיד בתוכנית של החמאס להשמיד את היהודים בראש השנה זה שמי שהיה נשאר זה החברה שטסו לאומן…
- - -
בYnet פורסם שצה"ל הפציץ את ערוצי התקשורת של חמאס...
הדלקתי חדשות ערוץ 2 וערוץ 10, דווקא משדרים כרגיל! מוזר...
- - -
לכל המאמינים שהעולם נוצר ע"י פיצוץ
בואו בהמוניכם לראות איך חיל האוויר בונה את עזה
- - -
פוסט משעשע שקראתי היום:
אתמול, כמו בכול ימי שני, שיחקנו בערב כדורגל בפארק.
במהלך המשחק "עפתי", ונחתתי בצורה לא טובה על הרגל. קרעתי את הרצועה.
החבר'ה מיהרו להביא אותי ל"מאיר". בחדר המיון שאל אותי הרופא: "איפה נפצעת?"
עניתי לו: "ברצועה". מיד נשמעה קריאה בכריזה: "יש לנו פצוע מהרצועה".
תוך כמה דקות הייתה אצלי אושרת קוטלר (טוב, היא מהוד השרון). מסך הטלוויזיה היה מפוצל ל-3: סורוקה, ברזילי ומאיר. ניסתי להסביר לרופא שלי, שמדובר בטעות. "סתום ת'פה" – הוא ענה לי – "בחמש אני אצל רפי רשף, אחר כך תעשה מה שאתה רוצה".
אחר-כך הגיע אליי שר בכיר. "סוף-סוף עזה על-יד הבית. נשבר ה... לנסוע כול יום לדרום". הסברתי לו שמדובר בטעות ואני בכלל לא חייל. זה הרגיז אותו ותוך שעה כבר היה לי צו 8 ביד.
עכשיו אני מגויס. אני החייל הפצוע של כול מי שאין באפשרותו לרדת לדרום. יש עליי לחץ מאוד גדול.
אז רציתי לבקש 2 דברים: אם כבר ממתקים אז רק ארטיקים ואל תביאו שוקו שוקו ובטח שלא קרח, פחות ממגנום זה לא בסטנדרט.
- - -
יש הסכמה בין ישראל לחמאס על השמדת הרקטות, רק יש עדיין משא ומתן בין ישראל לחמאס היכן להשמיד את הרקטות. ישראל רוצה להשמיד אותם בעזה והחמאס רוצה להשמיד אותם בישראל .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: