BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
בישובי עוטף עזה. התושבים הונחו להישאר בסמוך למרחבים מוגנים עד להודעה חדשה
הפעלתי את זה.לא המתכנת של נתיב עשה את זה
עובד לילמה האפליקציה לא עובדת הערב?
למה לא עובדת?למה האפליקציה לא עובדת הערב?
בחלק אני מקבל אבל ממש לא בכולם אולי 50%למה לא עובדת?
אני קיבלתי צינטוק בכל אזעקה שהייתה.
למשל עכשיו 22:50 יש אזעקה לא קיבלתי צינתוקבחלק אני מקבל אבל ממש לא בכולם אולי 50%
גם עכשיו היה כ5אזעקות לא קיבלתי כל צינתוקלמשל עכשיו 22:50 יש אזעקה לא קיבלתי צינתוק
צבע אדוםרק לא הבנתי מה שומעים ברקע ?
בדקתי מול הצוות הטכנילמשל עכשיו 22:50 יש אזעקה לא קיבלתי צינתוק
בטלפון רגילהאפליקציה המדוברת היא בפלאפון או במחשב?
תודהבדקתי מול הצוות הטכני
המערכת מוגדרת שאם יצא צינטוק ב10 דקות האחרונות, או שעדיין יש צינטוק קודם שפעיל - המערכת לא מוציאה צינטוק חדש.
כן.תודה
יש אפשרות לשנות את זה?
מוזר.בדקתי מול הצוות הטכני
המערכת מוגדרת שאם יצא צינטוק ב10 דקות האחרונות, או שעדיין יש צינטוק קודם שפעיל - המערכת לא מוציאה צינטוק חדש.
אתה מדבר על הצינטוק מ 03-30-44-400 ?אני מקבל צינתוק אחרי צינתוק למרות שלא לחצתי על החלונית של הצינתוק הקודם (כשכן לחצתי הוא נעלם).
היכן לחצת...?מוזר.
אני מקבל צינתוק אחרי צינתוק למרות שלא לחצתי על החלונית של הצינתוק הקודם (כשכן לחצתי הוא נעלם).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: