כך או כך הכול אותו דבר.אתה נהג מונית בחיים האזרחיים?
כך או כך הכול אותו דבר.אתה נהג מונית בחיים האזרחיים?
התקנתי את התוכנה, וכעת בא לי למחוק אותה.תתקין את התוכנה שהעליתי, שם יש פירוט מלא.
זה כמותה?אולי כבר הביאו...
אבל אני מעלה שוב,
תוסף לכרום המתריאה כיש אזעקות:
להוריד, לחלץ, ולגרור לדף התוספים של כרום.
שנשמע ושנתבשר בשורות טובות!!
דרומי?ברקע כל הזמן נשמעים מטוסים,
נראה כי אלו ממש רגעי התקיפה. (אולי נגד היורים)
כן!זה כמותה?
הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל, והרי נאמר והלכת בדרכיו...
אני פה. המחבלים הם אלו שהלכו לישון.ממשיך ללכת בדרכיו, או שפרשת מהדרך לטובת תנומה קצרצרה עד בלתי נראית?
מרגיע...........חמאס הכריז על הפסקת אש והירי הופסק
לפנות בוקר הכריז ארגון הטרור חמאס על הפסקת אש, ומהשעה 5:30 הירי לעבר שטח ישראל הופסק. לדברי בכיר חמאס, הארגון הסכים להפסקת אש בתנאים שלאחר 'צוק איתן'
בטחוני30.5.2018 | 06:57
הפסקת אש? חבר הלשכה המדינית של חמאס חליל אל-חיה הכריז במהלך הלילה (רביעי) כי חמאס הסכים לחזור להסכמי הפסקת אש שהושגו עם ישראל לאחר מבצע 'צוק איתן'.
לדברי חליל אל חיה: "לאחר שהדפנו ותקפנו את ישראל במהלך היממה האחרונה. ולאחר לחצים בינלאומיים הסכמנו להגיע להפסקת אש עם ישראל ולשוב ולכבד את ההסכמים שהושגו מולה".
מאז הודעתו של בכיר חמאס, בישראל לא הגיבו לטענות. אך בפועל, מאז השעה 5:30 הירי לעבר ישובי הדרום פסק.
הודעת חמאס הגיעה לאחר שסמוך לחצות לילה הודיעו בג'יהאד האיסלאמי כי הגיעו להסכמה - בתיווך מצרים - על הפסקת אש. אך בישראל הכחישו את הטענות, ומיד לאחר חצות לילה החלו מתקפות חיל האוויר על יעדי טרור ברצועה.
דובר הג'יהאד האסלאמי, דאוד שהאב אמרבראיון לסוכנות ידיעות: "הגענו להסכמה בתיווך מצרי, על פי התנאים שהושגו לאחר צוק איתן. אנו מחויבים לה, כל עוד ישראל תהיה מחויבת לה".
כאמור, לפנות בוקר הודיע חמאס על הפסקת אש, ובישראל טרם הגיבו, אך בשטח הירי הופסק כך גם מתקפות צה"ל על הרצועה.
זה תוסף לכרום. צריך להיכנס לתוספים בתוך הדפדפן עצמו ולמחוק משם.התקנתי את התוכנה, וכעת בא לי למחוק אותה.
איך???
אין את זה ב"תוכניות ותכונות" וגם לא במסיר התוכנות "ריבו"
מה עושים???
בתודה מראש!!
תודה על התגובה. אבל אני כן דיברתי על התוכנה (שהובא קודם, כאן),זה תוסף לכרום. צריך להיכנס לתוספים בתוך הדפדפן עצמו ולמחוק משם.
איך הצלחת?תודה על התגובה. אבל אני כן דיברתי על התוכנה (שהובא קודם),
אבל לבסוף הסתדרתי.
תודה רבה!!
שבוע טוב, ובשורות טובות!!
בעקרון צריך רק למחוק את הקבצים שנוצרים וזהו!!איך הצלחת?
כרגע אזעקות בעוטף עזה
מי צריך תוכנות\תוספים אם כל פעם יש פה עדכונים...רעים, כיסופים אזעקה עכשיו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: