ניסיתי להעלות אותו כמה פעמים, וזה לא מצליח.אז אולי אפשר להעלות אותו שוב פעם, הקובץ שהועלה כבר נחסם [בנטפרי], כנראה שהיו לו יותר מידי הורדות.
כמובן רק אם לא קשה.
ניסיתי להעלות אותו כמה פעמים, וזה לא מצליח.אז אולי אפשר להעלות אותו שוב פעם, הקובץ שהועלה כבר נחסם [בנטפרי], כנראה שהיו לו יותר מידי הורדות.
כמובן רק אם לא קשה.
למה אני לא רואה את הסרטונים ?טוב אז סרטון ראשון,
[אני לא מעלה לפי סדר מסוים]
התנהלות כלכלית יעילה, בשיתוף רו"ח אילן מתתיהו, ורימון חייט,
אין לי אפשרות להעלות לפה כקבצים להורדה,
מי שיוכל להעלות כקובץ להורדה, תבוא עליו הברכה.
כי כשנעשה שדרוג של האתר, משום מה כל הקישורים לסרטונים נמחקו.למה
למה אני לא רואה את הסרטונים ?
יש אפשרות!יש את הסרטון הזה, (בתגובה השניה מראש העמוד, יש סרטון ש @מקצועי בלבד צירפה),
ואני מאוד רוצה לצפות בו, ואין אפשרות,השקעות - השקעה עם תשואה של 7%
בהמשך לזה- הם חוסכים 2000 ש"ח לחודש, את יודעת כמה כסף יהיה להם מזה, בטווח של 20 שנה? אז בחישוב שהכסף מושקע בשנים הללו, ועושה תשואה ממוצעת של 7% בשנה, אז יהיה להם 1,060,503 ש"ח, נשמח לשמוע היכן אפשר להשקיע 2000 ש"ח בחודש ולהרוויח 7% תשואה.www.prog.co.il
מישהו יכול להעלות לג'מבו או משהו? או קישור מקורי של הסרטון?
יש למישהו אפשרות לשלוח לי את הסרטון במייל או להעלות אותו עם קישור פשוט הוא חסום לי בנטפרי.
אולי יש מישהו שהוריד את כל הסרטונים בצורה מסודרת ומוכן לשלוח לי בג'מבומייל, או לשתף בדרייב.
אתה יכול לשים קישור לסרטון, שאדע באיזה סרטון מדובר?
פתוח בנטפרי.נחסם.
כל שורה כזו מודגשת אמורה להיות סרטון?התנהלות כלכלית יעילה, בשיתוף רו"ח אילן מתתיהו, ורימון חייט,
אכן היה מצורף סרטון לכל שורה כזאת, אבל באחד השדרוגים של האתר לצערי הכל נמחק.כל שורה כזו מודגשת אמורה להיות סרטון?
אני לא רואה, לא קובץ ולא קישור..
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: