יש מצב להעלות אותם שוב?פשוט נמחקו מהאתר כל הסרטונים שמוטמעים מיוטיוב.
יש מצב להעלות אותם שוב?פשוט נמחקו מהאתר כל הסרטונים שמוטמעים מיוטיוב.
זה עבודה.יש מצב להעלות אותם שוב?
אם אפשר לצרף כקובץ לתועלת החסומים.על השקעות כשרות בשוק ההון, הגישות השונות- הרב שלמה אישון [משנת תשע"ו, מאז השתנו כמה דברים]
פלג דוידוביץ מראיין את רימון חייט על עולם המימון
איך עובד עולם ההלוואות, אילו כללים כדאי להכיר בתהליך, איך ומתי נכון למנף השקעה, ואיך ומתי פחות, מה עומד מאחורי הלוואות לטובת צריכה וממה כדאי להזהר.
הלוואה מחברת מקס - מההלוואה כדאי להתרחק ואת הלקחים ממנה כדאי ללמוד
האם אפשר להעלות שוב את הקבצים שלעיל?קורונה - חופש ממשכנתה
זה קובץ גדול מידי.אם אפשר לצרף כקובץ לתועלת החסומים.
תודה מראש.
האם אפשר להעלות שוב את הקבצים שלעיל?
תודה רבה
קורונה - חופש ממשכנתה
אפשר להוריד אות מקישור שלא יהיה קובץ שפורסם לציבור.זה קובץ גדול מידי.
אני לא נכנס בו לדיון אם הרב שלמה אישון צודק או לא, זה קצת מצחיק אותי שאתר חרדי לקח אתו בתור פוסק בשוק הון,על השקעות כשרות בשוק ההון, הגישות השונות- הרב שלמה אישון [משנת תשע"ו, מאז השתנו כמה דברים]
אף אחד לא החליט שהוא יהיה הפוסק שלך.אני לא נכנס בו לדיון אם הרב שלמה אישון צודק או לא, זה קצת מצחיק אותי שאתר חרדי לקח אתו בתור פוסק בשוק הון,
זה לא נובע מזולזל בו ח"ו אלא מגישה שונה שיש בין אדם שלמד בישיבות קדשות לישיבות מזרם של מרכז הרב,
כמובן לא מזלוזל אבל הגישה שונה ולא נראה לי יש משהו חרדי שסומך בענייני שבת של גרמא וכו' על פסקים מהרב בזרם הנ"ל
לא מבינה אותך.הנה ציטוט שייך לו
"בשונה מתעודות הסל הנהוגות בארץ, בסחר ב-ETF (= סוג של קרנות סל הנסחרות בארצות הברית) החברה המנפיקה מחויבת לרכוש את ניירות הערך הנכללים במדד בכמויות המתאימות לכמויות המוגדרות בהגדרת המדד. מכאן, שאף אם נאמר שבתעודות סל אפשר להתנות ב'היתר העסקא' שהחברה המנפיקה תשקיע רק בעסקים מותרים, ב E.T.F הדבר קשה הרבה יותר, שהרי החברה המנפיקה מוגבלת באפשרויות ההשקעות שלה, והיא חייבת לרכוש דווקא את ניירות הערך הנכללים במדד. אלא שכאשר מדובר בחו"ל ובמדדים של חברות שבבעלות גויים בלבד או בעיקר, הדבר קל הרבה יותר: מאחר שמדובר בגויים, אין איסור ריבית ואין צורך ב'היתר עסקא', וממילא אין לראות במשקיעים שותפים בחברה המנפיקה. ואף אם בכל זאת נראה את הרוכשים בתור בעלי ניירות הערך שהחברה המנפיקה רכשה, מאחר שמדובר בחברות של גויים, אין חשש ריבית או חילול שבת. ואמנם ייתכן שיש גם בעלי מניות יהודים, אך מאחר שאין מדובר בהחזקה ישירה של מניות, לדעת הבד"ץ, אין בכך חשש איסור "
אבל זה לא הטעם של הבד"ץ מה לעשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: