מצטרף.@נודלס
כמה תודות אתה נותן ביום אחד ! מדהים !
אין מילים. אבל... עדיין לאאולי?
משה גולדמן אולי?אין מילים. אבל... עדיין לא
אולי??אין מילים. אבל... עדיין לא
מה המייל?שלום
מי יכול להעלות את האלבום "ידיד" של יעקב שואקי. שאוכל להוריד אותו למחשב.
תודה רבה רבהשלחתי
למישהו יש מנוחה ושמחה ויזניץ?הגירסה שמושרת בפי כל
משהו של דודי קאליש?יש שיר באידיש שמדבר על השיר באידיש.. משהו מרגש
יש למישהו מושג מה זה?
שמעתי את זה פעם..-
יש מצב!משהו של דודי קאליש?
אני בהלם מעצמי. האוצר נמצא מתחת לגשר...אולי??
משהו מרגש
לא נראה לי שזה נכנס להגדרה של ''מרגש''.יש מצב!
יש לכם את זה?
שוואקי בעצמו אמר פעם בראיון (נדמה לי שזה היה הוא), שגם אם קנית פעם את הדיסק והוא כבר לא קיים אצלך, זה לא מתיר לך להעתיק אותו. כמו כל מוצר שהתבלה וצריך לקנות חדש. אהבתי את הדוגמה שהוא נתן: אם תקנה בגד בחנות בגדים והוא יתבלה ויתקלקל, אז עכשיו תוכל לחזור לחנות ולדרוש בגד חדש כי "פעם קניתי"?!מישהו יכול בבקשה לשלוח לי למייל (בחתימה) את האלבום המלא של יעקב שוואקי עד בלי די
אני מדגיש שאין בזה גזל כי קניתי בעבר את הדיסק!
צודק!שוואקי בעצמו אמר פעם בראיון (נדמה לי שזה היה הוא), שגם אם קנית פעם את הדיסק והוא כבר לא קיים אצלך, זה לא מתיר לך להעתיק אותו. כמו כל מוצר שהתבלה וצריך לקנות חדש. אהבתי את הדוגמה שהוא נתן: אם תקנה בגד בחנות בגדים והוא יתבלה ויתקלקל, אז עכשיו תוכל לחזור לחנות ולדרוש בגד חדש כי "פעם קניתי"?!
כמובן זה נושא מורכב וכל אחד יעשה כהבנתו/הוראת רבותיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: