העלאת הקובץ נכשלהאשמח אם מישהו יעלה שיר משירי ברסלב 'שערי ציון'.
תודה מראש
אנסה מאוחר יותר
נערך לאחרונה ב:
העלאת הקובץ נכשלהאשמח אם מישהו יעלה שיר משירי ברסלב 'שערי ציון'.
תודה מראש
של מידד טסה?אתמול כשקיבלתי את השיר על נהרות בבל של שוואקי הקשבתי לזה שבריר שניה ומיד כתבתי שזה זה. בסוף גיליתי שטעיתי. מסכימים לנסות לעלות עוד סוגי ''על נהרות''?
תודה
יש לי. לא לזה אני מתכוונת.של מידד טסה?
בבקשהיש למישהו את הניגון 'תן לי יד' של קינדרלך ביחד עם איציק דדיה ואוהד? תודה!
אף אחד?אתמול כשקיבלתי את השיר על נהרות בבל של שוואקי הקשבתי לזה שבריר שניה ומיד כתבתי שזה זה. בסוף גיליתי שטעיתי. מסכימים לנסות לעלות עוד סוגי ''על נהרות''?
תודה
לא יודע אם יש עוד 'על נהרות' מוכר.אף אחד?
אין לאף אחד ?אני צריך שירים של רבנים נכנסים, כמו ימים על ימי מלך תוסיף, צהלי ורוני וכיוצ"ב.
תודה רבה.
אולי אתה יכול להעלות את 'שערי ציון'?למישהו יש אולי מושג היכן ניתן להשיג את נוסחאות התפלה ימים נוראים של ברסלב.??
אולי אתה יכול להעלות את 'שערי ציון'?
בתודה מראש
לבנתיים איני מוצא . אולי בהמשך.אין שיר עם מילים?
לבנתיים איני מוצא . אולי בהמשך.
אתמול כשקיבלתי את השיר על נהרות בבל של שוואקי הקשבתי לזה שבריר שניה ומיד כתבתי שזה זה. בסוף גיליתי שטעיתי. מסכימים לנסות לעלות עוד סוגי ''על נהרות''?
תודה
מוזמן לעלות.לא יודע אם יש עוד 'על נהרות' מוכר.
יש אולי של גד אלבז.
לא. עדיין לא.מצו"ב
אולי?מוזמן לעלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: