אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

- דוד -

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
וכעת, לאחר צליחת האתגר הקודם במציאת השיר וביום השבת, אני מזמין את כרישי האשכול לאתגר הבא. היה לי פעם קטע של כנר על הגג (לו הייתי רוטילד אביזיגיזיגיזיגידם...) בביצוע אמנותי מדהים עם כינור ופסנתר ואבד לי. ביקשתי את השיר הזה בעבר כאן באשכול נפרד ולא זכיתי למענה משביע רצון. נראה אתכם. קדימה לדרך...-

דונלד טראמפ

משתמש פעיל
וכעת, לאחר צליחת האתגר הקודם במציאת השיר וביום השבת, אני מזמין את כרישי האשכול לאתגר הבא. היה לי פעם קטע של כנר על הגג (לו הייתי רוטילד אביזיגיזיגיזיגידם...) בביצוע אמנותי מדהים עם כינור ופסנתר ואבד לי. ביקשתי את השיר הזה בעבר כאן באשכול נפרד ולא זכיתי למענה משביע רצון. נראה אתכם. קדימה לדרך...-
בבקשה. אייל שילוח.
אחד מהם ניראלי בהופעה.

קבצים מצורפים

• 12-מחרוזת כנר על הגג.mp3
    6.4 MB · צפיות: 119
  • 04-מחרוזת כנר על הגג.mp3
    3.4 MB · צפיות: 84

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מחכה שתתיאש:D

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ועכשיו ברצינות אתה מדבר על משהו ללא מילים
יש משהו של דוד פישר האגדי אולי זה זה?

קבצים מצורפים

• 05-מחרוזת כנר על הגג.mp3
    6.8 MB · צפיות: 71

אשר זעליג ט"ב

משתמש צעיר
לפני שנים רבות, אולי 15, קניתי ב-גל פז, דיסקים בהכנסה ישירה לנגן. (אז זה היה חדש, פעם ראשונה שפרסמו על כזאת אופציה). ושמו לי סיפורי מעשיות של מוהר"ן מברסלב, בהקראה יפה.
אלא שזה התחיל ממעשה ג' מחיגר וזה גם רצועה D, אולי יש גם הקדמה. אני מצרף כאן דוגמא, אם מישהו מכיר ויכול להעלות את 3 הרצועות הראשונות, שיהיה דבר השלם, אודה לו מאד.

קבצים מצורפים

• F - מעשה ה - מבן מלך שהיה מאבנים טובות.mp3
    9.1 MB · צפיות: 49

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
%25D7%2599%25D7%25A2%25D7%25A7%25D7%2591%2B%25D7%259E%25D7%25A8%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A5%2B-%2BArmy%2Bof%2Bthe%2BBroken%2B-%2B%25D7%25AA%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2594.jpg

יעקב מרקוביץ - Army of the Broken

יעקב מרקוביץ זמר ויוצר בן 24 מניו יורק, החל להלחין שירים כבר מגיל 13, והיום הוא יוצא עם סינגל הבכורה - "Army of the Broken", שיר של חיזוק באמונה ובטחון בה', אותו כתב לאחר ששמע שיעור על הפסוק "השלך על ה' יהבך והוא יכלכלך".

את השיר הלחין יעקב מרקוביץ, מיקס ועיבודים של הלל קאפניק, ועיבודים נוספים של ברוך נפתל.

קבצים מצורפים

• יעקב מרקוביץ - Army of the Broken.mp3
    18.4 MB · צפיות: 67

h.m Automation

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אוטומציה עסקית
עימוד ספרים
מחפש שיר שנקרא ארבעה נכנסו לפרדס, זמר אמריקאי, השיר מתחיל במילים בדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו ארבעה נכנסו לפרדס גם אתה תיכנס לפרדס שלך, בתודה מראש

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה