לא מצאתי של פרחי לונדון (אני חושב שיש לי את כל הדיסקים שלהם)אני מחפש את יונה מצאה בו מנוח של פרחי לונדון
גם אצלו חיפשתי.. וגם בהופעות שלהם בהאסק...תודה אבל לא יש לי גם הרבה אלבומים של לונדון זה ישן מאוד אולי צליק בלי לונדון
בבקשה. אייל שילוח.וכעת, לאחר צליחת האתגר הקודם במציאת השיר וביום השבת, אני מזמין את כרישי האשכול לאתגר הבא. היה לי פעם קטע של כנר על הגג (לו הייתי רוטילד אביזיגיזיגיזיגידם...) בביצוע אמנותי מדהים עם כינור ופסנתר ואבד לי. ביקשתי את השיר הזה בעבר כאן באשכול נפרד ולא זכיתי למענה משביע רצון. נראה אתכם. קדימה לדרך...-
תודה, אבל עדיין זה לא זה... אני מתכוון לרצועה בה זה מתחיל בביצוע בקצב וואלס ומיד עובר לניגון הרגיל.בבקשה. אייל שילוח.
אחד מהם ניראלי בהופעה.
תודה, אבל עדיין זה לא זה... אני מתכוון לרצועה בה זה מתחיל בביצוע בקצב וואלס ומיד עובר לניגון הרגיל.
אולי מאלה?אולי זה באמת לא לונדון אבל זה מקהלה ישנה ולא נכספה ושוב תודה
מחכה שתתיאשוכעת, לאחר צליחת האתגר הקודם במציאת השיר וביום השבת, אני מזמין את כרישי האשכול לאתגר הבא. היה לי פעם קטע של כנר על הגג (לו הייתי רוטילד אביזיגיזיגיזיגידם...) בביצוע אמנותי מדהים עם כינור ופסנתר ואבד לי. ביקשתי את השיר הזה בעבר כאן באשכול נפרד ולא זכיתי למענה משביע רצון. נראה אתכם. קדימה לדרך...-
ועכשיו ברצינות אתה מדבר על משהו ללא מיליםוכעת, לאחר צליחת האתגר הקודם במציאת השיר וביום השבת, אני מזמין את כרישי האשכול לאתגר הבא. היה לי פעם קטע של כנר על הגג (לו הייתי רוטילד אביזיגיזיגיזיגידם...) בביצוע אמנותי מדהים עם כינור ופסנתר ואבד לי. ביקשתי את השיר הזה בעבר כאן באשכול נפרד ולא זכיתי למענה משביע רצון. נראה אתכם. קדימה לדרך...-
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: