מנדי וולד - אנחנו עמךהשיר חסדי אבות עמך עמך עמך, יש למישהו? ומי שר? תודה
מנדי וולד - אנחנו עמךהשיר חסדי אבות עמך עמך עמך, יש למישהו? ומי שר? תודה
הסתדר לי תודה!תודה רבה!!
האם יש לך אפשרות להעלות את זה למג'יקוד או גמבו מייל?
דרייב חסום לי..
ממש תודה!!
של חמסה בויז מתוך הדיסק שמע ישראליש למישהו את השיר:
"ברכנו ד' אלוקינו הכל מעשי ידינו... וברך את שנותינו... ותן טל ומטר לברכה על פני האדמה"...
אני לא כ"כ יודעת מה שרים אבל אולי זה יעזור !מחפש ביצוע לשיר הכבוד (אנעים זמירות) בלחן ששרים בחב"ד וגם אצל חלק מהספרדים בפתיחת ההיכל (לא בלחן הרגיל והנפוץ)
תודה מראש
בבקשה!למי יש בבקשה את השיר של חיים בנט קול ברמה נשמע [ זה נמצא בדיסק שנקרא "אז נדברו יראי ה'
אפשר את הקליפ של השיר- 'פתח לבך' בבקשה.
בקשר ללו הייתי רוטשילד דלעיל, תודה לכולם אבל עדיין זה לא זה. אז יאללה אני מתייאש ונראה אתכם מצליחים...ועכשיו ברצינות אתה מדבר על משהו ללא מילים
יש משהו של דוד פישר האגדי אולי זה זה?
בבקשה, אברהם פריד ומקהלת מלכות:למי יש את השיר "פקודי ה ישרים משמחי לב" של אברהם פריד אמרו לי שזה בדיסק של פרחי לונדון תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: