דונלד טראמפ
משתמש פעיל
של שטרייכר (אולי פלאי הלחין)?תודה
אני
אבל אני מחפשת כבר הרבה זמן ספציפית את שלו, יש למישהו?
של שטרייכר (אולי פלאי הלחין)?תודה
אני
אבל אני מחפשת כבר הרבה זמן ספציפית את שלו, יש למישהו?
זה לא זה. אבל לפחות מישהו מנסה כבר התייאשתי... השיר הוא יותר קצבי ועל המילים וביום השבת שני כבשים בני שנה תמימים ושני עשרונים סולת למנחה בלולה בשמן ונסכו עולת שבת בשבתו וכו
אתה בטוח מאה אחוז שזה עמית?זה לא זה. אבל לפחות מישהו מנסה כבר התייאשתי... השיר הוא יותר קצבי ועל המילים וביום השבת שני כבשים בני שנה תמימים ושני עשרונים סולת למנחה בלולה בשמן ונסכו עולת שבת בשבתו וכו
אולי אחד מאלו (לא עמית)?זה לא זה. אבל לפחות מישהו מנסה כבר התייאשתי... השיר הוא יותר קצבי ועל המילים וביום השבת שני כבשים בני שנה תמימים ושני עשרונים סולת למנחה בלולה בשמן ונסכו עולת שבת בשבתו וכו
מבדיקה שאני עשיתי לא נראה לי שזה משהו חרדימחפשת את השיר הישן "ילדים זה שמחה"
אין לי מושג אפילו של מי
יש?
אתה בטוח מאה אחוז שזה עמית?
יש עוד מילים?
לא מופיע בדיסקים שלו ולא בגוגל...
נסה להיזכר בעוד פרטים
זה לא אחד מאלו. כמעט מליון אחוז זה עמית. ואם לא אז זה ילד פלא אחר אבל אני זוכר את הקנייטשים של עמית... אין לי עוד פרטים חוץ מזה שהביאו את זה בתוכנית ערב שבת או בקול חי או בקול ברמה לפני שנים.אולי אחד מאלו (לא עמית)?
https://www.prog.co.il/threads/ניגון-פשיסחא-של-יואלי-קליין.349844/#post-5401656אפשר את השיר פשיסחא של יואלי קליין??
תודה רבה!!!! אין מילים!!!!
אולי זה?זה לא זה. אבל לפחות מישהו מנסה כבר התייאשתי... השיר הוא יותר קצבי ועל המילים וביום השבת שני כבשים בני שנה תמימים ושני עשרונים סולת למנחה בלולה בשמן ונסכו עולת שבת בשבתו וכו
אני חשבתי מזמן שאולי זה זה אבל אתה התעקשת שזה כנראה עמית אז עזבתי אבל עכשיו שהתיאשת אז ניסיתי...תתתתתתתתתתתתוווווווווווודדדדדדדדדדהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
זה בדיוק זה...
לאחר שששנננים סוף סוף הגיע הזמן...
לא, זה אלישמע אריכאמה זה לא עמית שם?!
רק חבל שהייתי צריך להתייאש בשביל זה...אני חשבתי מזמן שאולי זה זה אבל אתה התעקשת שזה כנראה עמית אז עזבתי אבל עכשיו שהתיאשת אז ניסיתי...
הקול מזכיר לגמרי את עמיתמה זה לא עמית שם?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: