נכון.במיי גמל נט יש לשונית חדשה גם לפנסיה
נכון.במיי גמל נט יש לשונית חדשה גם לפנסיה
קרן שמחקה מדד זה מחקה את המדד,והיכן אני יכול לראות את מדיניות ההשקעה המפורטת שלהם?
באתר של החברה.והיכן אני יכול לראות את מדיניות ההשקעה המפורטת שלהם?
תודה.
אכן באמת עובדים על זה.עדכון בהרחבת גבולות הכשרות...
ככל הנראה גם בחברת הראל עומד להפתח מסלול קרן מחקה מדד 500 s&p עם הכשר.
כנראה של גלאט הון ובד"ץ כפי שיש להם היום.
המידע נמסר לי מהחברה לאחר שפניתי אליהם שאני מעונין בכזו קרן כפי שיש למתחרים בחברת מיטב דש
למחרת! חזרו אלי שכרגע אין להם כזו קרן וגם אין מגעים. לאחר יומיים נוספים חזרו שהם התחילו בתהליך לקבלת כשרות!!!!!!!
כעיקרון כן, אבל כל משקיע מתחיל יודע שיש אסטרטגיית פיזור,קרן שמחקה מדד זה מחקה את המדד,
למשל חברה שהחליטה לחקות את סין הם לא כל שנה בודקים אולי נחליף ליפן, וכן האלה
קרן מניתי מחקה מניות שמשתנים כל שנה ואפילו כל רבעון,
לבקש משהו שמחקה מדד ושיחליפו את מדינות השקעה לפי.... זה תרתי דסתרי,
אוקי אז אתה מחפש מדד עולמי,כעיקרון כן, אבל כל משקיע מתחיל יודע שיש אסטרטגיית פיזור,
דהיינו גם שמישהו (פרטי, או בית השקעות וכו') מחליט לעקוב אחר מדד מרכזי בארה''ב-נניח, זה עדיין לא אומר שהוא שם 100% מהכסף שם, אלא הוא מחליט -לשם הדוגמא בלבד- לשים 20% בסין 50%בארה''ב ו30%באירופה,
וצריך כל רבעון או תקופה אחרת לאזן, זאת אומרת לוודא שההקצאה של האחוזים לא חרגה וכעת עומדת על 25% נניח,
יש הרבה קרנות נאמנות שעושות את זה, יש כו''כ קרנות עולמית שמחקות מדדים מרכזיים בכל העולם (כשכמובן שסנופי הוא מדד מרכזי) ומחליטות איזה פיזור הם עושים.
פעם @מקצועי בלבד כתבה על הקרן הזאתהאם יש כשרות להשקעה במדדים - ת"א 35 ות"א 125?
העד"ה כאן כל הקרנות סל בהכשר שלהםאני לא יודע איזה גוף כשרות עומד מאחורי המושג "קרן כשרה".
תודה רבה עדכנתי@ארי בכרמים
בשורה טובה למקפידים על כשרות גלאט הון.
הראל קיבלו הכשר של גלאט הון על מסלולים מחקה מדד S&P
מצורפת תעודה.
אין לי אפשרות@ארי בכרמים תוכל לשלוח לי הודעה פרטית? תודה.
מישהו יודע מה ד.נ שאפשר לקבל מהראל על קרן השתלמות?@ארי בכרמים
בשורה טובה למקפידים על כשרות גלאט הון.
הראל קיבלו הכשר של גלאט הון על מסלולים מחקה מדד S&P
מצורפת תעודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: