לא הבנתי.אז איך אתם מסבירים את תעודת הכשרות הזאת? אם המוצר הזה לא קיים.
איפה קראתם בתגובה שלי שהמוצר לא קיים???
המוצר קיים. ויש שם הרבה מאד כסף של אנשים שרוצים הכשר.
לגבי הצטרפות למסלול הזה, כרגע לא בטוח שזה אפשרי.
לא הבנתי.אז איך אתם מסבירים את תעודת הכשרות הזאת? אם המוצר הזה לא קיים.
לא הבנתי.@מקצועי בלבד נסו נא לחפש את המוצר הזה בכל הרשימה של מיטב, הוא פשוט לא מופיע.
אני מדבר על מספר המוצר שמופיע בכשרות של גלאט הון והעדה החרדית.
במיטב דשלא הבנתי.
איפה אתם רוצים שזה יופיע?
מצ"ב טופס ההצטרפות של מיטב דש [הלמן לשעבר] שבו מופיע המסלול המחקה הכשר@מקצועי בלבד נסו נא לחפש את המוצר הזה בכל הרשימה של מיטב, הוא פשוט לא מופיע.
אני מדבר על מספר המוצר שמופיע בכשרות של גלאט הון והעדה החרדית.
זה מנייתי.זה גם הכי ריווחי וגם הכי כשר?
ככל הנראה לא יהיה.האם יהיה חסכון לכל ילד מנייתי גם בהכשר גלאט הון כמו שיש באינפיניטי בכשרות תשואה כהלכה?
אין להם השתלמות מחקה מדד.מה הבעיה של מנורה (או ההכשר) לתת למסלול מחקה מדד הכשר(בהשתלמות)???
יש את מנורה מבטחים השתלמות מסלול מניות חו"ל 1409.אין להם השתלמות מחקה מדד.
אם גלאטהון נותנת הכשר על פנסיה מחקה מדד למה אין חסכון לכל ילד מחקה מדד באותו כשרות?מצ"ב טופס ההצטרפות של מיטב דש [הלמן לשעבר] שבו מופיע המסלול המחקה הכשר
לכל בית השקעות יש עד 5 תוכניות השקעה בחיסכון לכל ילד.אם גלאט הון נותנת הכשר על פנסיה מחקה מדד למה אין חסכון לכל ילד מחקה מדד באותו כשרות?
עניין של ביקוש?
מאוד מעניין, בחוברת שצירפת להודעה עיקר ההסבר הוא שהמעלה של כשרות 'תשואה כהלכה' היא שהם לא משקיעים בחיקוי מדד אלא במניות עצמם, והם משווקים בכל הכח את אלטשולר שזו היא התכונית הרווחית ביותר.מצורף בזאת חוברת המידע מעודכנת של תשואה כהלכה מאלול תשפ"א
ולראשונה רשימת כל המסלולים הכשרים שבפיקוחם עם קישורים ישירים להצטרפות למסלול .
בנוסף מצו"ב מצגת אודות חיסכון לכל ילד מסלול מניתי שבפיקוחם
איפה בטופס הזה מופיע מסלול ההלכה הרגיל?מצ"ב טופס ההצטרפות של מיטב דש [הלמן לשעבר] שבו מופיע המסלול המחקה הכשר
לא מופיע.איפה בטופס הזה מופיע מסלול ההלכה הרגיל?
בשורה משמחת לנאמני גלאט הון
מסלול מחקה מדד S&P 500 שנוידה מהלמן אלדובי למיטב דש.
החל מעכשיו מתהדר בכשרות 'גלאט הון'.
לפי הידוע לי בעבר המדד כלל חברות מישראלאך לעומת זאת מדד ACWI MSCI אותו מחקה הקרן של אינפיניטי כולל גם חברות מישראל, כך שלכאורה על פי מדיניות הכשרות לא אמורים להשקיע בה.
להשקיע דרך אופציה זה יותר כשר.מאוד מעניין, בחוברת שצירפת להודעה עיקר ההסבר הוא שהמעלה של כשרות 'תשואה כהלכה' היא שהם לא משקיעים בחיקוי מדד אלא במניות עצמם, והם משווקים בכל הכח את אלטשולר שזו היא התכונית הרווחית ביותר.
לעומת זאת בפרוספקט המצורף משווקים את 'אינפיניטי' והמסלול שלה שהוא מחקה מדד, ובניגוד לכתוב בחוברת שלהם עצמם.
אין.האם גם לקופת גמל להשקעה עוקבת מדד S&P 500 של מיטב דש יש כשרות?
לפי הידוע לי בעבר המדד כלל חברות מישראל
אך כעת המדד לא כולל חברות מישראל.
אם יש לכם מידע אחר, אשמח שתתקנו אותי.
אני לא דובר של 'תשואה כהלכה'.בדף הרשמי של מדד MSCI ACWI באתר של MSCI מופיע שישראל כלולה במדד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: