למד מכל אדם
משתמש פעיל
בתעודה של הבד"ץ כתוב 'אקסלנס מחקה מדד S&P500 מסלול מספר 13250'. בחוברת של תשואה כהלכה מופיע אותו מס' מסלול תחת השם 'הפניקס'.אקסלנס מנייתי כשר? זה משו חדש? או שהכוונה להפניקס?
בתעודה של הבד"ץ כתוב 'אקסלנס מחקה מדד S&P500 מסלול מספר 13250'. בחוברת של תשואה כהלכה מופיע אותו מס' מסלול תחת השם 'הפניקס'.אקסלנס מנייתי כשר? זה משו חדש? או שהכוונה להפניקס?
הפניקס ואקסלנס היום זה אותה חברה.אקסלנס מנייתי כשר? זה משו חדש? או שהכוונה להפניקס?
יש לך את התעודת כשרות של הבדץ וגלאט למסלול מחקה מדד בפנסיה של מיטב?
שים לב לשינויים מאתמול ולעדכן אותם
תודה רבה !שים לב לשינויים מאתמול ולעדכן אותם
חשוב מאוד להיות עם יד על הדופק ולבדוק את השינויים התכופים הנעשים בקרנות
המספר מסלול לא מעודכן בתעודה.יש לך את התעודת כשרות של הבדץ וגלאט למסלול מחקה מדד בפנסיה של מיטב?
יש לך את התעודת כשרות של הבדץ וגלאט למסלול מחקה מדד בפנסיה של מיטב?
המסלול מחקה מדד S&P של מיטב דש עדיין לא תחת כשרות, לדברי הרב לנדו מגלאט הון מיטב דש יודעים שהציבור מעוניין להצטרף למסלול המחקה מדד שנכש מהלמן ולא עושים מספיק בכדי לאפשר זאת, וצריך לשגע את מיטב דש על זה, נציג של מיטב דש אמר לי לגבי שאר המוצרים הפנסיונים - השתלמות וגמל שיש הרבה ביקוש בציבור הדתי לזה והוא מאמין שיפתחו גם בהם מחקה מדד בכשרות. צריך לשגע אותם גם על זה.המספר מסלול לא מעודכן בתעודה.
וזאת מניין?המספר מסלול לא מעודכן בתעודה.
טעיתי.והמסלולים עדיין לא מוזגו.
ביררתי.
ההכשר קיים על 13241, מסלול חדש שהגיע מהלמן אלדובי.
לא קיים על 13260, מסלול ותיק של אילון מיטב דש.
המסלול הותיק יתאחד בעוד שלושה חודשים עם המסלול החדש ואז ינוקו ממנו נכסים שאינם גלאט.
אפשר להפיץ את הקובץ?תודה רבה !
עדכנתי.
כן.אפשר להפיץ את הקובץ?
כאן מופיע שפנסניה של מיטב דש מחקה s&p כשרה, הגם שבטלפון הם טוענים שזה עדיין לא כשרמצו"ב רשימה של כל! הקרנות הכשרות כולל קרנות נאמנות וקרנות סל כשרים.
באדיבות מערכת המידע של תשואה כהלכה, ניתן להפיץ.
כמו"כ מצגת אודות חיסכון לכל ילד המשתלם ביותר.
שימי לב למספר הקרן שמופיע בטור הראשון. יש לו כשרות מלאה, אבל ניתן להצטרף אליו רק בעוד שלושה חודשים, כשימוזג עם קרן אחרת שעדיין ללא כשרות.כאן מופיע שפנסניה של מיטב דש מחקה s&p כשרה, הגם שבטלפון הם טוענים שזה עדיין לא כשר
זה נכון שזה תהליך פרוצדורלי.מבירור אצל סוכן מיטב דש הוא טוען שה- s&p 500 שנקנה מהלמן הלדובי היא כשירה רק בגלל תהליך פרוצדורלי אין להם עדיין תעודה וזה יקח חודש
לדברי הרבה לנדו, בקרוב בעז"ה יהיה גם קה"ש וגם קופ"ג מסלול מחקה מדד S&P500 במיטב דש בכשרות גלאט הון.
חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש ! חדש !
ארי בכרמים אני קורא הרבה ממה שאתה כותב וזה מאוד מעשיר את הידע שלי
לפני שקראתי את מה שכתבת לא היה לי שמץ של מושג
ועדיין אני לא מצליח להבין משהו פשוט
וסלח לי על השאלה
מדוע יש בעיה להשקיע במדדים בחול כגון SP500
למה יש חברות שמותר וחברות שאסור
אם שניהם עושים את אותה הפעולה
אשמח להסבר
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: