אין מסלול שמומלץ ומתאים לכולם.וואי, אז איזה מסלול באמת מומלץ לחסכון לכל ילד?
המסלול הזה ששמתי הוא מומלץ?
אין מסלול שמומלץ ומתאים לכולם.וואי, אז איזה מסלול באמת מומלץ לחסכון לכל ילד?
המסלול הזה ששמתי הוא מומלץ?
הכי קרוב לS&P 500
זה לא צריך לקחת 4 חודשים.@מקצועי בלבד
כמה זמן לוקח לעבור מקופה לקופה בחיסכון לכל ילד?
הגשתי בקשה מלפני כ 4 חודשים ועדין לא התעדכן שעבר
דיברתי איתם טלפונית
כן, תסתכלו בדפים הקודמים גוגל : פרוג קרנות כספיות כשרותהאם קרן כספית צריכה הכשר ( כמו אלטשולר שחם חיסכון פלוס כספי מ"ה 7802)? @השקעות R הון @מקצועי בלבד
למה גמל להשקעההאם קרן כספית צריכה הכשר ( כמו אלטשולר שחם חיסכון פלוס כספי מ"ה 7802)? @השקעות R הון @מקצועי בלבד
אתה מתכוון כנראה ל268-273. כולם נראים אותו דבר. איך מחליטים ביניהם?כן.
כשרות
docs.google.com
שאלה טובה צריך לקרוא את התשקיפיםאתה מתכוון כנראה ל268-273. כולם נראים אותו דבר. איך מחליטים ביניהם?
במסלולים הלא כשרים, יש כל מיני מסלולים 'מסלול סיכון מוגבר', 'מסלול סיכון בינוני' 'מסלול סיכון נמוך'.אפשר שאלת תם? אני באמת מנסה להבין...
כיום ישנם אישורי כשרות גם (בין היתר) למסלול s&p500, ולהרבה חברות.
תכלס, באותן החברות יש מסלול 'הלכה' שמניב אחוזי תשואה מזעריים, וגם את המסלול הנ"ל עם אחוזים גבוהים.. אז למה בעצם יש מסלול הלכה כשגם למסלול ההוא יש כשרות מהודרת? איפה ההבדל ולמה בעצם הוא קיים? כאילו, אנשים בכוח רוצים להרוויח מעט?!
אז זו בעצם טעות שהרבה אנשים טועים בה, מסלול S&P 500 הוא מסלול מנייתי ומשכך יש בו סיכון מאד גבוה, והא ממש לא מתאים ורווחי לכולם.אפשר שאלת תם? אני באמת מנסה להבין...
כיום ישנם אישורי כשרות גם (בין היתר) למסלול s&p500, ולהרבה חברות.
תכלס, באותן החברות יש מסלול 'הלכה' שמניב אחוזי תשואה מזעריים, וגם את המסלול הנ"ל עם אחוזים גבוהים.. אז למה בעצם יש מסלול הלכה כשגם למסלול ההוא יש כשרות מהודרת? איפה ההבדל ולמה בעצם הוא קיים? כאילו, אנשים בכוח רוצים להרוויח מעט?!
הדבר הזה הוא נוראי.אז זו בעצם טעות שהרבה אנשים טועים בה, מסלול S&P 500 הוא מסלול מנייתי ומשכך יש בו סיכון מאד גבוה, והא ממש לא מתאים ורווחי לכולם.
כדי להשקיע בכזה מסלול חובה להבין את המשמעויות, ולדעת איך להקטין את הסיכון!!
אני לא חלק מה 3 הגבתי למה שכתבה מקצועי בלבד.מעניין ששלושתיכם פירשתם את השאלה שלי בצורה כזו...
לא לזה התכוונתי..
התכוונתי לשאול, למה למען ה' קוראים למסלול אחד הלכה ולחבירו s&p500 כששניהם כשרים לחלוטין?? ששניהם יהיו תחת קטגוריית הלכה, ולאחד יקראו x ולחבירו יקראו s&p500..
ולכן שאלתי האם חוץ מגובה הסיכונים שבשני המסלולים, יש עוד הבדל מבחינה כשרותית, או ששניהם כשרים למהדרין באותה המידה? זו היתה שאלתי.
ואגב, איזה חברות מחזיקות s&p500 בכשרות מהודרת?
מבחינה כשרותית בדר"כ אין הבדל.מעניין ששלושתיכם פירשתם את השאלה שלי בצורה כזו...
לא לזה התכוונתי..
התכוונתי לשאול, למה למען ה' קוראים למסלול אחד הלכה ולחבירו s&p500 כששניהם כשרים לחלוטין?? ששניהם יהיו תחת קטגוריית הלכה, ולאחד יקראו x ולחבירו יקראו s&p500..
ולכן שאלתי האם חוץ מגובה הסיכונים שבשני המסלולים, יש עוד הבדל מבחינה כשרותית, או ששניהם כשרים למהדרין באותה המידה? זו היתה שאלתי.
ואגב, איזה חברות מחזיקות s&p500 בכשרות מהודרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: