רציתי לשאול אם משהו יודע
האם מסחר בחוזה הפרשים קולמקס ישראל
מותר על פי הלכה?
השאלות שלכם טובות מאוד.מה אתה יודע בנושא? @ארי בכרמים
צריך לשאול רב
ואל תשכחו לעדכן את מי שאלתם ומה התשובות שקיבלתם.
רציתי לשאול אם משהו יודע
האם מסחר בחוזה הפרשים קולמקס ישראל
מותר על פי הלכה?
השאלות שלכם טובות מאוד.מה אתה יודע בנושא? @ארי בכרמים
זה פשוט נתון לא נכון!!חבל שועדי הכשרות לא נותנים בקופות עם ההכשר אופציה ללקיחת הלוואה לצורך מינוף, אני מכיר כבר כמה וכמה אנשים שבעקבות כך שמים את כספם במקומות אחרים שהם פחות לכתחילה.
אולי אחרי שהם יבינו שמדובר בתופעה נרחבת והסוסים בורחים מהאורווה הם גם יתנו אופציות למינוף וכך נוכל כולם לחזור הביתה ולעשות הכל בצורה של לכתחילה.
למשל בחברות מנורה מבטחים, כלל, ומגדל.אשמח לדוגמא
על איזה מסלול מדובר?כנראה כשמדברים על כסף, חוץ מעניינים הלכתיים טהורים מתערבב גם פוליטיקה וגם כנראה....כסף
בכולל שאני לומד (כולל גדול בירושלים) ישנו מו"ץ ידוע שאומר באופן פרטי למי ששואל אותו באופן אישי, על מסלול מסויים שהוא בדק אותו ואין בו בעיות למרות שאין עליו הכשר מפורש.
מכיון שמה שאני אכתוב פה יהיה גלוי לכל לדורי דורות אין לי כתפיים מספיק רחבות כדי להוציא את זה כהנהגה לכלל הציבורעל איזה מסלול מדובר?
ובאיזה סוג קרן?
גם באקסלנסלמשל בחברות מנורה מבטחים, כלל, ומגדל.
לא יודע. (תשאל את הכשרויות)יש איזה דרך להשקיע בp2p כשר? אשמח לדעת
לא מצליח להבין את אישורלטריא יש היתר עיסקא של העדה
במכון כת"ר.שלום רב
הכן ניתן להשיג רשימת חברות שומרות שבת עם היתר עסקא
למנהל תיקים עצמאי
תודה מראש
יש לבי טי בי היתר עיסקא, בבד''צ אמרו לי שאם הם מחתימים כל לווה ולווה בנפרד זה בסדר, ואפשר באמת לראות באתר שלהם שהלווה נדרש לאשר שההלואה היא ע''פ היתר עיסקא.אשמח למידע אם למשהו יש?
תנסה להתקשר להעדה 026700202 שלוחה 2לא מצליח להבין את אישור
"חל על עיס'אות שמתבצעות........
כל עוד מופיע איזכור בתנאי הלוואה"
לא כל הללואות שלהם זה בהיתר עיסקא?
או שאני מבקש שזה יהיה בהיתר ואז הם משקיעים את כספי בהלוואות היתר?
עכשיו אני רואה בשטרי הלוואות שלהם זה בתנאי היתר עיסקא,
רק שהיתר עיסקא זה רק למי שיש קרקע או נכס הם בודקים שיש עסק (נכס) לכל ללווה?
אשמח למידע אם למשהו יש?
יש בידי מכתב ממו"צ של הגרמ"מ שפרן שליט"א בנידון, אולם מאחר ואינני חושב שהוא לפרסום, ע"כ רק אכתוב נקודות העולות מדבריו.האם מותר לשים כסף בקופת גמל להשקעה מסלול כללי (למשל בהראל)?
אשמח לשמוע את כל דעות הפוסקים בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: