עם משחת שינייםטיפ יותר מוצלח לנקות אותו כל חודש חודשיים גם יפה וגם נקי וכמובן טבעי
עם משחת שינייםטיפ יותר מוצלח לנקות אותו כל חודש חודשיים גם יפה וגם נקי וכמובן טבעי
מה הבעיה לעשות בשעון הראשון שידלק רק בשבת בבוקר?
בכוונה לא כתבתי 48 שעות. אלא אם רוצים שעון ליותר מ24 שעות. כגון שלא יידלק בסעודה שלישית. ואתן דוגמא יותר מצויה. אם אתם בבית רק בליל שבת ולא נמצאים בבוקר ומכוונים שעון שבת שהפלאטה תתכבה בשעה 12 בלילה בליל שבת.זה לא דומה לשעון של 48 שעות, כי בזמן שהשעון הראשון עובד הוא מזיז גם את השני, וכך השעה זזה בשניהם.
בזמן שהראשון פעיל ביום שישי וליל שבת גם השני צריך לפעול ולכן אחרי 24 שעות הפלטה תידלק שוב! או שלא הבנתי?בכוונה לא כתבתי 48 שעות. אלא אם רוצים שעון ליותר מ24 שעות. כגון שלא יידלק בסעודה שלישית. ואתן דוגמא יותר מצויה. אם אתם בבית רק בליל שבת ולא נמצאים בבוקר ומכוונים שעון שבת שהפלאטה תתכבה בשעה 12 בלילה בליל שבת.
אם יש לכם רק שעון אחד של 24 שעות, הרי שביום השבת בזמן שהיה כניסת השבת ביום שישי [נניח בשעה 4 אחה"צ] יידלק הפלאטה שוב פעם עד לצאת השבת או עד 12 בלילה. ועם הפטנט של שני השעונים אפשר שלא יידלק כלל עד צאת השבת, כי בשעה 4 אחה"צ בשבת, אצל השעון השני יהיה רק 12 בלילה של אתמול - ויש עוד הרבה שעות שהשעון יהיה מכובה.
זה לא הורס אתם?עם משחת שיניים
לא יודע, אבל אני יודע שזה יוצא מבריק..זה לא הורס אתם?
מנסיון?לא יודע, אבל אני יודע שזה יוצא מבריק..
ברור!מנסיון?
בכניסת שבת ועד 12 בלילה בליל שבת, 2 השעונים פועלים, אח"כ מכוונים את 2 השעונים 12 שעות על כיבוי, כל הלילה השעון השני לא זז, כך שהפלטה כבויה בגלל השעון הראשון, ב12 בצהריים השעון הראשון מתחיל לעבוד, אבל השעון השני מתחיל להסתובב 12 שעות כבויות, אז עד 12 במוצ"ש יהיה כבוי.בזמן שהראשון פעיל ביום שישי וליל שבת גם השני צריך לפעול ולכן אחרי 24 שעות הפלטה תידלק שוב! או שלא הבנתי?
איך לשמור על הפמוטות עם צבע כסף יפה בלי שישחירו?
הטיפ: לעטוף אותם עם ניילון נצמד.
עדיין הם מרשימים ויפים,
ונשארים בצבעם הטבעי כל הזמן.
אם לא נוותר על הדפים האלו הבית שלנו יגיע למצב גרוע,ככה לוותר על זה..?
החלטה חזקה לקום +אני מדמיין את עצמי קם בשעה שאני רוצה+אני אומר לעצמי כמה פעמים "אני רוצה לקום בשעה --/--"איך לקום מוקדם בבוקר בלי שעון מעורר?
אנחנו רוצים לקום מוקדם להכין שיעור, לבדוק מבחן, או סתם לנקות ולארגן את הבית,
אבל לא מצליחים להתעורר.
איך לקום מוקדם בבוקר בלי שעון מעורר?
אנחנו רוצים לקום מוקדם להכין שיעור, לבדוק מבחן, או סתם לנקות ולארגן את הבית,
אבל לא מצליחים להתעורר.
הטיפ הזה מיועד כנראה למי שלא באמת רוצה [כמוני] ואף על פי כן הטיפ הזה עוזר לו...סבא שלי אומר שמי שרוצה מצליח. צריך לרצות!! ומי שלא רוצה שום שעון מעורר לא יועיל לו!!
יש חסידים ש'אינם הולכים לישון' אלא 'הולכים לקום לעבודת הבורא' ורק שבשביל לקום צריך גם לישון קודם.
יש גם עצה שמובאת בספרים לכוין בפסוק 'בידך אפקיד רוחי' על איזה שעה רוצים לקום, או בעוד כמה שעות רוצים לקום.
מה עושים כדי למהר את זמן הייבוש של הכביסה במייבש?
הטיפ: מכניסים מגבת יבשה למייבש ביחד עם הכביסה הרטובה. פלאי פלאות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: