למה לא להעלות לדרייב?איך לא נאבד מסמכים חשובים אף פעם?
הטיפ: כל מסמך חשוב נעלה מיד לג'ימייל ונשלח לעצמינו,
כך תמיד המסמך יישאר בענן ולא יאבד אפילו אם המחשב יאבד, או יתקלקל.
יש סגולה לומר את הפסוק 'עוּרָה כְבוֹדִי עוּרָה הַנֵּבֶל וְכִנּוֹר אָעִירָה שָּׁחַר' ולחשו על הזמן שבו רוצים להתעורר. עוזר לי הרבה, רק צריך סגולה לזכור להגיד את זה.החלטה חזקה לקום +אני מדמיין את עצמי קם בשעה שאני רוצה+אני אומר לעצמי כמה פעמים "אני רוצה לקום בשעה --/--"
עובד הרבה פעמים גם בלי שעון מעורר אני מתעורר 5 דקות לפני השעון
(רק לא לחזור לישון לעוד 5 דקות)הגוף שלנו עובד כמו מחשב ומגיב לפקודות שלנו בתנאי שזה ברצינות ובהחלטיות. אם חוזרים לישון ל5 דקות המוח מתייג את הפקודה לקום כפקודה לא מחייבת.
איך אפשר? הכל רותח.יתכן שאני מגלה את אמריקה אבל הכי קל לנקות את הגז הוא מיד אחרי הבישול
לפעמים אני תוך כדי בישול מנקה את 2 האחוריות והמכסה ומעבירה לשם את הסירים ואח"כ את 2 הקדמיות והקדימה
הגז עצמו לא רותחאיך אפשר? הכל רותח.
כעת בניסוי מדעי... והתוצאות הם בסך הכל משביעות רצון, רק כשמגיעים לביסקוויט זה בעייתי...איך לתת קרמבו לילדים בלי להתלכלך?
פשוט מאוד שמים כל קרמבו ישר בתוך כוס עם כפית קטנה ומחלקים לילדים...
אצלי עזר מאוד בשמירה על הבגדים.
לא קראתי את כל התגובות.לכן כשנגשים לפתוח משקאות מוגזים במיוחד סודה, פשוט להטות את הבקבוק לאלכסון, ככה: \
ואז לפתוח את הבקבוק בלי חשש.
אין לכם ויטרינה!!?חיסכון ניקוי של כלי כסף:
במוצ"ש קושרת את הכוס קידוש והפמוטים בשקיות ניילון לא משאירה מקום לאויר שייכנס. וככה זה לא משחיר חודשים.
אין לכם ויטרינה!!?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: