איך לנקות כלי פלסטיק משומן- בעיקר אדום?
ממלאים מחצית מהכלי מים, מעט סבון וחתיכת נייר סופג.
סוגרים
משקשקים מעט, והליכלוך יורד
ממלאים מחצית מהכלי מים, מעט סבון וחתיכת נייר סופג.
סוגרים
משקשקים מעט, והליכלוך יורד
מה בקשר לשנורקל?הטיפ שלי: לעבוד עם משקפי צלילה.
(נוסה בהצלחה ע"י רגישים במיוחד, כמובן על כמות נכבדת שהיתה שווה את כל ה'הצגה'.)
.
זה עוזר גם לקלף בקלותאיך לבשל ביצים בלי שהן תתפוצצנה בסיר?
1. לבשל בסיר פתוח ללא מכסה
2. להוסיף מלח למי הבישול של הביצים
חיפשתי ברחבי "פרוג" אחרי אשכול כזה.
ביקשתיו ולא מצאתיו.
אז הנה.
אשכול שמיועד לטיפים שימושיים מנסיון.
כדי שיהיה סדר אז בבקשה לשמור על הכללים הבאים:
-טיפים לחיים היומיומיים, לא טיפים חינוכיים וכד'.
-לתת לכל טיפ כותרת ברורה בתוך ההודעה כדי שיהיה קל למצוא את זה אחר כך.
-לכתוב בקצרה ובתימצות.
-לכתוב כל טיפ בהודעה בפני עצמה.
-אם יש מה להוסיף על הטיפ, לעשות זאת עם ציטוט ולא כהודעה נפרדת לגמרי.
-להפיץ אצל כולם כדי שיהיה כמה שיותר תועלת.
תודה מראש,
וחודש טוב.
טיפ לניקוי בקבוקיםטיפ לניקוי בקבוקים:
מיד כשהתינוק גומר לשתות מהבקבוק, לשטוף אותו עם מים, (גם באמצע הלילה, לוקח 10 שניות בדיוק) מקל מאוד על הניקיון אח"כ,
לא צריך לשים על המברשת!! פשוט שמים מגבון בתוך הבקבוק עם מים ומעט סבון ומשקשקים!!! מדהים!!!!!!טיפ לניקוי בקבוקים
על המברשת בקבוקים לשים מגבון ולא תאמינו כמה ליכלוכים סוחב איתו המגבון.
זה ממכר!
אני לא פוסק הלכה, אבל לא נראה לי שצריך הכשר, זה לא אוכל כללניקוי מחבת לאחר טיגון עם שמן:
בעוד השמן רותח, אפי' לפני כיבוי האש, לשפוך סבון כלים לתוך המחבת ולהוסיף קצת מים (כוס או שתיים), ואז לכבות האש.
השמן מתפרק מיד, וקלי קלות אח"כ לשטוף את זה!
נ.ב. יש לשים לב להכשר הסבון, כי הוא ממש מתבשל שם.
אולי יש שם טריפות וכדו' שנבלעים במחבת ע"י הבישולאני לא פוסק הלכה, אבל לא נראה לי שצריך הכשר, זה לא אוכל כלל
גם אני לא פוסק,אני לא פוסק הלכה, אבל לא נראה לי שצריך הכשר, זה לא אוכל כלל
והיית רוצה לרחוץ איתו כלים במים קרים???גם אני לא פוסק, אבל אם זה עשוי משומן מהחי למשל, לא הייתי רוצה את זה מתבשל במחבת של השניצלים שלי.
מעדיף שלא, לכן אני משתדל שיהא הכשר בכל מקרה, ולא רק מצד פסח.והיית רוצה לרחוץ איתו כלים במים קרים???
הייתי משנה, להרבה פפריקה, ומקור חום לא מידי נמוך שלא יחמיץ, צריך לדאוג שבנגיעה בסיר ירגישו שזה רותח (אבל לא מבעבע), ממש יד סולדת.איך מבשלים צ'ולנט מוצלח?
לתבל לפי הטעם במלח, סוכר, אבקת מרק, מעט כמון, מעט פפריקה.
כעת לבשל רק מעט בכדי שלא יישרף, ולהשאיר על מקור חום מאד נמוך עד להגשה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: