אין כזאת אופציה בכללשבוע טוב
משהוא יודע אולי
אם חייב שב"ציק אין" יהיה שם זהה להזמנה
אם אני אכתוב שם, שם אחר זה יעשה בעיות? (אני רוצה להחליף שם)
אשמח לתשובה
תודה רבה
דורשים לכתוב את השם שוב אבל אם תכתוב שם אחר בסוף לא יאושר לך הצ'ק אין.למה אין אופציה?
ב"ציק אין" דורשים ממני לכתוב שוב את השם
השאלה אם בכרטיס עליה למטוס השם נלקח מהזמנה או מהציק אין
(בהזמנה לא בקשו ממני מספר דרכון)
נ.ב האם כל החברות נותנות אופציה של שינוי שם בכסף?
תודה רבה
לי היה הפוך היה כתוב באתר של וויז אייר שטסים מטרמינל 3 ועל הבורדינג היה כתוב טרמינל 1 וטסנו מטרמינל 1 כך שלכאורה זה קובע,כשיש מחלוקת הפוסקים למי שומעים
על הבורדין של וויזאייר רשום שטסים מטרמינל 3 באתר שלרשות שדות התעופה מופיע טרמינל 1
לדעתי זה לא מעודכן וויז באתר של נתבג כל הטיסוות מ-1! לכן לדעתי זה מ1 רשות התעופה יותר אמין בטח כשזה מוזר כי 1 נפתח!כשיש מחלוקת הפוסקים למי שומעים
על הבורדין של וויזאייר רשום שטסים מטרמינל 3 באתר שלרשות שדות התעופה מופיע טרמינל 1
יתכן שיש לי רעיון אם יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה פרטית או הודעה ל ayarkanprog בגימיילואז הטיסה חזור מלונדון לישראל הון כסף, לא?
דווקא מאד רצינו בחופש לטוס לונדון במחיר של תחנה זולה מאד להוזיל לטיסה עם ילדים, יש לכם רעיון כלשהו? בחופש כמובן..
אם יש לך אישי דבר איתי יש לי בשבילך הצעה ריינר מברגמו איטליהמחפשים טיסות לז’נבה או שווים איטליה זולות לחופשת הקיץ.
מחפשים טיסה לזוג
לבלגיה/צרפת/הולנד
ביוני לכשבוע
מאד קל,צהרים טובים!
אני הזמנתי כרטיסים לוינה לשבוע הבא דרך MYTRIP
ועכשיו אני רוצה להוסיף מזוודה דרך אתר של וויז
הוא מבקש ממני להתחבר, איך אפשר להרשם לאתר של וויז?
תודה לעונים!
מקפיצה מישהו יכול למצוא במחיר שפוי המחירים קפצו פי שתייםאני צריכה טיסה לארה''ב בין התאריכים 23/24 עד 3/7
שני מבוגרים+תינוק עדיף ישיר תודה
054-9652480 יש ווצאפלא נראה שיש וואטסאפ במספר הזה
איך עוד אפשר ליצור איתך קשר?
שלום, עד הגבול של אוקראינה ומשם יש לי שיתופי פעולה עם נהגים אוקראינים שמחכים לי בגבול 0549652480עושה נסיעות גם מפולין לאוקראינה?
זה קצת יותר יקר מהרגילאשמח לשמוע על מחיר ממוצע למונטנגרו.
מחיפוש בגוגל ראיתי שהמחירים לא כאלה זולים כמו ששמעתי (יצא לי לשמוע בתקופה האחרונה על כך שהטיסות זולות מאוד)
והמחיר שראיתי לא פחות מ350 דולר
זה בגלל המלחמה או המחיר הרגיל?
בדקתי גם לחודשים זולים יותר אוקטובר לדוג וגם אז אותם מחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: